Home » Zoë verlaat boos het afscheidsdiner door een opmerking van Wanda

Zoë verlaat boos het afscheidsdiner door een opmerking van Wanda

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het afscheidsdiner van Jeffrey verliep niet helemaal gezellig. Terwijl iedereen aan het eten is staat Zoë plots op. Ze gaat richting de slaapkamer waar ze in huilen uitbarst.

Leila gaat achter haar aan en vraagt wat er is. Niks antwoordt Zoë huilend, alleen maar gezeik. Het gaat om niks maar de hele dag moet je kiezen tussen mensen. Gezeik omdat mensen er niet tegen kunnen dat ik met die mensen omga. Je mag hier maar met beperkte aantal mensen omgaan. Isaac die er ook bij is gaan staan zegt f*ck that. Het is gewoon zo vervelend gaat Zoë verder. Waarom zijn die mensen zo f*cking jaloers dat ik wel met iedereen kan? Ik kan daar niet tegen, ik heb dan geen zin om leuk te doen! Ik ga niet met neppe mensen aan de tafel zitten. Alleen maar omdat ze bang zijn voor hun eigen f*cking plek? Dat is het toch antwoordt Isaac, nu staan er hier ook twee mensen die met bijna alle mensen om kunnen. Je moet je eigen avond niet verpesten benadrukt Leila op haar beurt. Volgens Isaac laat ze haar avond verpesten door die mensen. Dat maakt volgens Zoë niets uit. Ik had het gisteren al maar de hele dag moet ik kiezen. En ik vraag tien keer of ik naar “vijf” (regie) mag en dat mag ook niet. Het gaat over een f*cking stijltang. Wanda is bezig met de stijltang, Leila komt vragen is de stijltang klaar? Toen zei Wanda nee dus Leila zegt oke kom hem even brengen naar Babette als je klaar bent. Vervolgens loopt Babette langs die vraagt nog een keer. Dus ik loop naar Wanda en zeg dat deze er al tien minuten ligt en dat deze ook wel gebruikt had kunnen worden. Toen zei Wanda ja omdat jij ook goed met hun bent moet die stijltang nu snel naar hun. Maar als jij niet goed met hun was had het je niks geboeid. Toen zei ik daar gaat het niet om, je moet hier wel delen. Volgens Isaac is zij diegene die er positief in staat. Ga minder met die personen om en doe lekker je eigen ding. Laat Wanda maar op de blaren zitten. Ik ga liever hier lekker chillen. Ik heb geen zin in deze mensen. Babette komt uiteindelijk Zoë halen. Je gaat nu uit bed komen, er is niks aan de hand. Zoë gaat weer terug naar de loods en gaat naast Babette proberen te genieten van het diner. Later gebeurt er nog iets tussen Marciano en Kim, ook hier komen we zo nog op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 4]

1 Reactie

Ikke 7 december 2022 - 13:00

Hoe fijn zou t zijn als kamer 3 uit elkaar valt…stelletjr kattekoppen…te beginnen met die dominante liegende trut wanda….pfff je wordt al moe als je dr stem hoort….

Beantwoord

Laat een reactie achter