Home » Het afscheidsdiner van manager Jeffrey

Het afscheidsdiner van manager Jeffrey

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een “afscheidsdiner” in een jaar van je leven omdat Jeffrey zijn management afloopt. Jeffrey heeft voor deze aangelegenheid een luxe diner geregeld. Alle deelnemers zitten aan tafel om gezellig een hapje te eten.

Jeffrey leest als eerst een speech voor die gemaakt is door mededeelnemers Babette en Wendy: Lieve don Jeffrey, wat een spectaculaire journey heb jij gehad tot aan vandaag in een jaar van je leven. Jouw avontuur begon in Scheveningen. Wat was jij blij als een man zonnend, liggend in het gras met water uit plastic wijnglazen. Wat hebben we toen met jou gelachen. Het beste dieet bleek toch echt drie rijstkorrels per dag in jou keiharde humor. Toen was het nog ondenkbaar dat jij nu aan je afscheid diner als manager  van de maand zou zitten met kreeft en gamba’s. Iets met overvloed. Je geklaag in het begin werd beloond met negen flessen wijn, een pakje sigaretten en een rek van de wijnclub 2.0. De eerste slokken wijn en de eerste sigaretten waren onvergetelijk. Het regende zonnestralen. Het bleven geen zonnestralen want onverwacht moest jij een eliminatieproef spelen. Eindelijk kreeg je weer het gevoel wat je al jaren kwijt was. In plaats van I’m comming home werd je nieuwe lijflied I’m still standing. Want je was pas na 2.05 min uit het bad. Viva Las Vegas. Het regende weer zonnestralen. Jeffrey was aan, de doorsnee jongen die volgens hem zelf nergens in uitblinkt werd de grote verrassing tijdens de managers campagne. Waarbij Jan-Willem met plakband onder zijn voeten jouw posters ophing. We weten niet hoe je dat doet but you did it again strijder. Ook zonder krullen bleef je lullen. Je pakte het groots aan door met een verrassing ontbijt op de zondag klaar te staan. Kom je wat tekort? Kom maar naar Jeffrey, hij geeft je alles wat je wilt. Althans dat zegt ie. Je hebt ons een mooie maand laten beleven met een cocktail avond en een casino middag. En de rest omdat je samen met ons het maximale uit de verdienopdrachten hebt gehaald. Kwam het door jouw kracht of je roze wolk waarop je beland bent? We zijn ervan overtuigd dat het komt door jou. Onze doorsnee jongen, dankjewel voor alles namens de hele groep. Jeffrey slikt een keer en zegt dankjewel. Daarna leest hij verder voor: Wij hopen dat je je individuele journey voortzet want deze groep is toch niet meer te redden. Jij veranderde water in wijn. En de komende maand wordt de wijn weer water. En dus minder last van een kater. Lieve Jeffrey, geniet met een grote G. Van deze laatste avond als manager. Wij hebben van jou genoten. Het regent zonnestralen, doei tijger, liefs. 

Jeffrey bedankt de groep nogmaals, super dankjewel! Daarna begint hij over de guinness world records. Erik en ik hebben besloten om in december te gaan voor het bal hooghouden. De vraag staat uit hoeveel pogingen we mogen doen. De bedoeling is om minimaal 32 hoog te houden binnen 30 seconden. Er komen extra ballen om te oefenen. Diegene die zijn hand opsteekt kan eraan mee oefenen. Daarna somt hij het menu voor vanavond op en voegt eraan toe dat het bier en de wijn koud staat. Er is genoeg benadrukt hij. De deelnemers pakken een drankje en dan is het tijd om een proost uit te brengen en is het tijd om lekker te eten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter