Home » Jasper en Wanda lagen samen in bed, Wanda voelt zich schuldig en wil het liefst naar huis

Jasper en Wanda lagen samen in bed, Wanda voelt zich schuldig en wil het liefst naar huis

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de ruzie tussen Mexx en Martin is er nog meer gebeurt in een jaar van je leven. Zo zijn Jasper en Wanda samen in een bed gekropen. Zoë loopt in de loods te verkondigen dat Jasper aan haar gevraagd zou hebben naar een condoom. Kenzy besluit daarop naar de twee toe te lopen die inderdaad met elkaar in bed liggen. Zoë loopt aan iedereen te verkondigen dat jij een condoom aan haar hebt gevraagd zegt ze. Wat vraagt Jasper verbaasd, ik? What the f*ck! Ja zegt Kenzy, en Kim wilde niet dat ik naar boven ging… Are you f*cking serious vraagt Jasper. Ja antwoordt Kenzy. En Wanda lijkt het een beter plan om weg te gaan. Dat doe ik antwoordt Jasper, wat is dit voor een… Ik ga maar geef me even 2 seconden als je het niet erg vindt. Wanda vraagt daarna of ze het van Zoë had of van iemand anders. Kim zei dat vertelt Kenzy en Zoë stond er naast en vroeg of het waar was. Ja is echt waar zei ze. Toen zei ik ja ik ga naar boven en Kim wilde mij tegen houden. Ik heb daar echt schijt aan. Jasper mompelt ondertussen iets onverstaanbaars en Wanda zegt dat het niet uitmaakt. Jasper blijft nog enige tijd liggen maar uiteindelijk gaat hij eruit.

Op deze nieuwe dag praat Wanda over het knuffelen met Jasper. De camera stond op hun gericht en toen kwam Kenzy. Er is niks verder gebeurt benadrukt ze. Je ligt samen in bed  te knuffelen en je ziet bewegingen maar je weet niet wat er aan de hand is. En ik had met Ivor afgesproken dat als er iets is waar ik me niet goed bij zou voelen… Ik voel me er niet goed bij omdat ik weet hoe het neergezet wordt… En ik heb ooit gezegd dat ik dan naar huis zou komen, dat heb ik toen met hem afgesproken. Regelmatig gaat het geluid uit en is het gesprek niet te volgen. Op dit moment wil ik echt naar huis. Kim antwoordt dat ze dat wel snapt. Ik voelde me blijkbaar alleen, en de stelletjes trekken hier steeds meer naar elkaar toe zegt Wanda dan. Het is ook moeilijk antwoordt Kim, je kunt het ook lastig uitleggen. Ik ga het er ook niet over hebben benadrukt Wanda. Ik ga daar heel lang zitten en zeggen ik weet niet hoe jullie het oplossen maar ik wil echt naar huis nu. Je weet dat als je hem nu aanvraagt je morgen weg kan antwoordt Kim, maar je weet ook dat het nog niet wordt uitgezonden. Als ze niks kunnen doen… Het is het mij echt niet waard als hij niet weet wat er aan de hand is zegt Wanda. Als ik zeg we hebben gewoon geknuffeld omdat ik hem miste, ik weet hoe hij daarop reageert. Hij zou het niet leuk vinden, ik had ook een drankje op. Hij zou er niet zo zeer pissig om zijn maar het niet leuk vinden. Maar daar komen we samen wel overheen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.1]

4 Reacties

Cisca 14 januari 2023 - 11:22

En dan toch weer de drank (gedeeltelijk) de schuld geven !!! Je doet iets of je doet iets niet!!!

Beantwoord
Yvonne 14 januari 2023 - 11:23

Bla bla bla met je je weet niet hoe het gebracht word of neergezet word en stelletjes hier enz smoesjes zijn dat wanda je hoort er niet eens te liggen zegt genoeg hoe jij bent en jap ook

Beantwoord
Ikke 15 januari 2023 - 14:58

Om allee te knuffele hoeftze japie tochniet uit de kleren laten gaan… los van destream zegt de afbeelding toch algenoeg… leuk verjaardagscadeau vanje wanda voor je vriend waarje al 8 jaar eentelatie mee hebt mmmm

Beantwoord
Irene 12 maart 2023 - 21:38

Ik bedoel natuurlijk : JE ziet ze zoenen

Beantwoord

Laat een reactie achter