Home » De deelnemers verdienen 600 euro en hebben meteen boodschappen besteld

De deelnemers verdienen 600 euro en hebben meteen boodschappen besteld

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Terwijl Martin de boodschappen klaar aan het zetten is via de computer op het kantoor komen Alicia en Marciano door dat hij daarmee bezig is. Volgens Marciano moeten ze Martin wel controleren, hij doet maar wat en zet het er maar in. De twee lopen de al klaar gezette bestelling door. De twee geven aanvullingen of verbeteringen, uiteindelijk zet Martin de boodschappen vast voor ongeveer 480 euro. Dit is pas definitief als er betaald is en dat is om 12:00 uur, tot die tijd is het mogelijk om te betalen maar of ze het gaan redden is twee. Later laat Quincy weten dat geregeld is dat de bestelling doorgezet wordt en als de opdracht niet gehaald wordt het alsnog geannuleerd wordt.

Na 24 uur zit de ballon opdracht er dan eindelijk op. De deelnemers tellen af, en de stem laat weten dat ze 600 euro hebben verdiend. De groep juicht en de ballonnen gaan al snel kapot. Er worden knuffels uitgedeeld. Gert-Jan neemt even het woord. We hebben met elkaar gekozen, we mogen trots op elkaar zijn. Iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen. Laten we hiermee doorgaan zodat we de volgende keer weer maximaal kunnen presteren. Kim van het blauwe team laat weten dat ze het jammer vinden het spel niet helemaal gespeeld te hebben. Martin vertelt daarna dat de boodschappen besteld zijn, die komen morgen tussen 12:00-14:00 uur. Er is nog niets lekkers besteld, we hebben gezorgd dat er genoeg voedsel is. Er is voor 466 euro is in mindering gegaan, we hebben genoeg voor een week en een klein beetje meer. We hebben nog ongeveer 134 euro over. Er is ook pasta besteld voor meer variatie. We moeten met zijn allen even gaan kijken hoe we onszelf gaan belonen. Ik denk dat dat via een stemming moet gebeuren. Martin heeft al een idee, zaterdag idereen een croissant en zondag een ei. Mochten er nog andere ideeën zijn gooi het straks in de groep. Er volgt een applaus, de shirtjes gaan uit en de deelnemers gaan even rusten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

1 Reactie

Vandercruysse magda 8 september 2022 - 10:46

Kunnen we dit in België bekijken?

Beantwoord

Laat een reactie achter