Home » Alle deelnemers gaan 24 uur ballonnen hooghouden om geld te verdienen

Alle deelnemers gaan 24 uur ballonnen hooghouden om geld te verdienen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben een ballon opdracht gekregen om geld mee te verdienen. Dit wordt een lange opdracht die wel 24 uur kan duren. De bedoeling is om ballonnen hoog te houden.  De deelnemers hebben 2 uur de tijd om een game plan te bedenken en teams samen te stellen. Er wordt volop gediscussieerd over wat nou de juiste tactiek is. De meeste deelnemers willen voor safe gaan en voor 100 euro spelen. Jarige deelnemer Bert zegt gewoon niet doen, de kans dat iemand een spelregel overtreed is volgens hem groter.

Als er nog 50 minuten over zijn roept manager van de maand Martin iedereen bij elkaar. Hij begint over de spelregels. Als de ballon op grond komt ben je af, andere voorwerpen aanraken is geen probleem. We maken 2 teams 1 van 12 en 1 van 13. Je mag teams niet helpen, dan krijg je een gele kaart. Qua indeling wil hij Kim D, Gert- jan en Jasper naar voren. De mensen die 12 uur willen moeten apart gaan staan dit zijn Zoë en Janet. Daarna mogen de bewoners bij Kim D, Gert-Jan of Jasper gaan staan. Martin verdeelt daarna de mensen die te veel of te weinig zijn. Als de teams verdeeld zijn krijgen de bewoners een shirt aan, rood, wit en blauw. Daarna zegt Martin dat de ballonnen getest zijn en niet kunnen klappen door alleen hooghouden. De teams zelf bepalen hoe lang ze de ballon hoog willen houden. Alle teams willen voor 24 uur gaan wat voor een beloning van 200 euro per ballon staat. De teams willen krachten bundelen, als de een het 3 uur volhoud is het goed, als de ander 5 minuten gaat is dat ook prima. De tactieken zijn wel anders.

Als de opdracht op punt van beginnen staat vertelt de scheidsrechter die in de loods staat nog een keer de regels van het spel. Martin vertelt daarna nog een keer dat alle teams voor 24 uur gaan. We kunnen 600 euro pakken, veroordeel elkaar niet als het mis gaat. We doen het uiteindelijk met zijn allen. De groep klapt het het spel begint. Ze hebben nog 24 uur te gaan. Gaat het de deelnemers lukken om 600 euro te verdienen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter