Home » Deelnemer Bert is vandaag jarig en een lange verdienopdracht die op kan lopen tot 24 uur

Deelnemer Bert is vandaag jarig en een lange verdienopdracht die op kan lopen tot 24 uur

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken, vandaag is het een feestelijke dag: Bert is namelijk jarig! Hij is 60 jaar geworden. Al viert hij nooit zijn verjaardag. Bert heeft niet echt feestelijke gedachten want hij is met eten bezig. Hij wil met manager van deze maand Martin gaan zitten om het over het eten te hebben. Desnoods moet de prijzenpot aangesproken worden. Bert krijgt uiteraard ook felicitaties van zijn mededeelnemers. Terwijl het ontbijt gemaakt wordt klinkt er een zoemer, iedereen moet naar de slaapkamers, de deelnemers reageren enthousiast. Jarige Bert probeert het enthousiasme wat te temperen, het zou ook iets voor mijn verjaardag kunnen zijn zegt hij. Uit gesprekken in de slaapkamers wordt duidelijk dat na het avondeten iedereen netjes gekleed samenkomt en dan voor hem zal zingen.

Als alle deelnemers weer van de slaapkamers komen moeten ze voor het spelscherm gaan staan. Het gaat om een verdienopdracht. Beste deelnemers begint de stem. Jullie hebben voor dit spel een lange aandacht nodig, jullie moeten ballonnen omhoog houden 3 van 100 en 3 van 200 euro. De manager moet 3 teams maken, voor elk team liggen er shirts klaar. Daarna kiest een team 12 uur voor 100 euro en 24 uur voor 200 euro. De ballonnen moeten in beweging blijven en de grond niet raken. Er kan in totaal 600 euro verdient worden. Als de ballon klapt verdien je niets, een ander team helpen mag niet. jullie hebben 2 uur de tijd om een plan te maken. De groep besluit over 1 uur samen te komen zodat iedereen zich op kan frissen en na kan denken over een game plan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Johan 7 september 2022 - 08:39

Laat ze is minder schreeuwen zijn net kinderen soms. Verder mooi programma maar zijn mensen die doven zijn en tv harder moeten zetten en ineens weer geschreeuw of harder geluiden

Beantwoord

Laat een reactie achter