Home » De rave party eindigt in een ruzie tussen Martin en Mexx

De rave party eindigt in een ruzie tussen Martin en Mexx

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de rave party in een jaar van je leven. Deze begon met een hak workshop gevolgd door een wedstrijdje bier atten. Daarna ging de muziek aan en het feestje kan beginnen!  De deelnemers beginnen te dansen, te hakken en het feestje zit er goed in. De meeste deelnemers zijn speciaal gekleed voor dit feestje. De drank vloeit rijkelijk en de deelnemers genieten er dan ook van. Kenzy heeft nog een moeilijk moment omdat een liedje doet denken aan een overleden vriend. Ze laat dan ook een traantje. Uiteraard wordt ze getroost door haar mededeelnemers. Uiteindelijk zit de muziek tijd erop en kletst de groep nog lang na met een drankje.

Later op de avond is er een ruzie ontstaan tussen Mexx en Martin. Mexx is erg boos terwijl Martin buiten met Wendy en Babette zit te kletsen roept ze nog of ze komt. Wie denk je wie je bent? Vandaag niet meer tegen mij komen praten, je k…. moel tegen mij houden. Martin loopt naar haar toe maar Mexx is daar niet van gediend. Het lijkt fout te gaan en Kim D springt tussen beiden. Ze neemt Mexx mee naar de slaapkamer. Je kunt dit niet doen met mij zegt ze op k… dit kun je niet doen bij mij. In de slaapkamer vertelt ze wat er gebeurt is. Ik liep naar Martin toe om hem een kus te geven. Ik zeg heb je gemutst (gerookt)? Hij zo ja, ik zo oke en liep weg.  Maar als ik boos wegloop vind ik dat hij achter mij aan moet lopen. Staat hij later in de wc zegt hij hey baby. Ik zeg maat ik praat niet meer met jou, ik weet niet. Vijf minuten later zit hij weer buiten, dus ik zeg ga je nog komen of wat? Martin wil ondertussen met Mexx praten maar daar lijkt ze totaal geen behoefte aan te hebben. Ik zeg helemaal niks zegt Mexx tegen hem. Hij weet heel goed wat ik bedoel en dit moet je niet tegen mij doen. Marciano en Kim proberen Mexx toch met Martin te laten praten. Ik praat helemaal niks zegt Mexx, als je er 10.000 af wil laten gaan moet je dit doen. Kim D benadrukt dat ze dit dan niet moeten doen, ze zegt nee. De livestream wordt enige tijd onderbroken. Later gaat Mexx nog enige tijd met Wendy en Babette te praten. Ze laat weten dat ze niet boos is op hen. Maar het gaat haar om het principe. Uiteindelijk poetst ze haar tanden en gaat slapen. Martin heeft ondertussen nog de grootste lol. Hij is meer dan aangeschoten… Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

1 Reactie

Ikke 14 januari 2023 - 09:07

Wordt vervolgd mmm ja valt genoeg te vervolgen poeh poeh relatie van miep wanda ook naar de klote… was al lang duidelijk dat dat r in zat eerst elkaar gebruiken voor t spel nu dit….. en ester mooi blijven wij zijn fan van jou en jan willem

Beantwoord

Laat een reactie achter