Home » Martin zondert zich verdrietig af na het vertrek van Mexx

Martin zondert zich verdrietig af na het vertrek van Mexx

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het verplichte vertrek van Mexx zit Martin enige tijd verdrietig buiten. Marciano gaat naar hem toe, het is nu weer doorpakken. Ik weet niet of ik hier mee kan leven snikt Martin. Die kaarten zijn deels mijn schuld. Als we niks hadden was er niks gebeurt. Marciano antwoordt dat hij nog een ding kan doen, de pot voor jullie allebei pakken. Als je gaat weglopen gooi je alles weg. Dat is zonde toch. Hou je kop erbij en laat je niet gek maken voegt hij eraan toe terwijl hij Marin een knuffel geeft. Je bent niet alleen benadrukt hij. De kans is groot dat de groep een irritatiepuntje naar je heeft. Laat ze lekker antwoordt Martin, zet me maar op de stip. Dat is het laatste waar ik bang voor ben. Daarom zeg ik je moet nu doorpakken antwoordt Marciano. Ga verder waarvoor je gekomen bent, dat is die pot. Je hebt alle potentie om het te kunnen doen. Volgens Martin was er niets gebeurd als die man (Jan-Willem) niets gedaan had was er niks gebeurd zou zijn. Mexx wilde gewoon naar mij om me een kus te geven. Je weet wat er gebeurt als je haar zo vastpakt, we hadden niet eens ruzie. Daarvoor hadden we een discussie maar dat was geen ruzie. Dat neem ik hem kwalijk. Na het gesprek met Marciano gaat Martin naar boven, richting zijn bed om te slapen en zien we hem enkele uren niet meer op de livestreams.

Ook andere deelnemers hebben het over het vertrek van Mexx. Erik schat in dat er nog een kleine kans is dat Martin ook nog vertrekt. Eunice twijfelt er een beetje aan. Erik schat in op zo’n 30-40 procent dat hij alsnog vertrekt. Jan-Willem voelt zich er ook niet fijn bij. Hij hoeft Martin niet te spreken, wat moet ik daarmee? Je krijgt dan een welles nietes verhaal. Ik heb het gedaan. Babette vindt het op haar beurt allemaal maar kinderachtig. Het is voor haar ook beter. Ik vind dat mensen hier abnormaal gedrag vertonen. En Kim D denkt dat als Martin er niet geweest was het nooit gebeurt zou zijn. Uiteindelijk komt Martin weer uit de slaapkamer. Hij zit enige tijd naast Zoë. Hij hoopt dat Mexx naar zijn moeder gaat. Zoë vraagt zich op haar beurt af hoe ze het in de buitenwereld gaat hebben. Moraima gaat daarna naar Martin, we gaan iets leuks doen. Je hebt de hele tijd liggen slapen. Ik ga de kaartjes pakken, ga je mee? Mh mh antwoordt Martin. Daarna gaan de twee een spelletje spelen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

1 Reactie

Sandi 6 februari 2023 - 08:37

Babette vind alles maar kinderachtig…” ik vind dat mensen hier abnormaal verdrag vertonen”

Ik denk dat jullie daar allemaal op gecast zijn🤣

Beantwoord

Laat een reactie achter