Home » Mexx heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Mexx heeft een jaar van je leven definitief verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx heeft een tweede gele kaart ontvangen na een uit de hand gelopen ruzie. Omdat ze al een gele kaart had moet ze per direct een jaar van je leven verlaten. En dat zorgt voor de nodige emoties voornamelijk tussen Mexx en Martin. Maar ook Zoë heeft het er moeilijk mee. Mexx krijgt hulp van Babette en Jeffrey tijdens het inpakken. Als Mexx haar spullen gepakt heeft nemen Martin en Mexx een momentje voor zichzelf. Mexx huilt en Isaac gaat nog even snel naar de twee toe. Hij zegt tegen Mexx dat er wat op haar af gaat komen. Blijf er boven staan benadrukt hij. Zorg dat je gaat overleven, je bent een sterke vrouw. Je bent geen dom blondje. Neem dat f*cking mee. Ik zie je buiten. Martin zegt daarna dat mensen altijd een mening hebben, je gaat er boven staan. Ook Martin huilt, je hoeft niet te komen benadrukt ze. Ik wacht op je. Martin begint daarna over een briefje die ze moet geven aan haar moeder. En dat ze contact moet zoeken met nog meer mensen. Hou contact met ze. Ik wil voor altijd bij je blijven, ik weet nog niet wat ik ga doen. Ik wil nu graag de poort uitlopen maar ik ga me niet laten kennen. Ik ga me sowieso schuldig voelen de komende maanden huilt hij. Je hoeft niet te komen benadrukt Mexx maar Martin weet niet of hij ermee kan leven door te blijven. Ik ben niet boos en ik ga niet bij je weg zegt Mexx. We gaan de wereld opzoeken zegt Martin en Mexx zegt dat hij het beste is wat haar is overkomen. Zeg ook sorry voor de dingen die ik gedaan heb waar ze niet blij mee zijn snikt Martin. En dat ze een mooi kind hebben en slimmer is dan dat ze denken. Ga wat doen en ga stappen zetten, trek je niks aan op wat er ook op je af gaat komen.

Daarna gaan de twee nog even roken. Ook dat verloop emotioneel. Je bent van mij zegt Martin en ik alleen voor jou. Het komt goed snikt Mexx. Ik ga me zo schuldig voelen herhaald Martin maar volgens Mexx hoeft dat niet. Martin benadrukt dat hij het spel hard gaat spelen. Als ik blijf want ik weet niet of ik dat kan. Dit gaat zo zwaar werken op mij, elke dag. Het komt goed zegt Mexx. Dan loopt Mexx de loods in waar ze een paar deelnemers een knuffel geeft. Daarna neemt ze nog even kort het woord. Allereerst mijn excuses maar ik wil er wel bij zeggen dat we geen ruzie hadden. Dat wordt hier alweer gezegd. Daar ga ik verder niks meer over zeggen. Ik wil alleen zeggen die prijs dat heb ik niet gewonnen maar voor mijzelf wel. Vrienden, ik neem een zware koffer mee en mijn hart is zwaar. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden en vrienden. Dat was het. De groep klapt er volgen nog een paar knuffels en dan gaat Mexx voor de laatste keer naar Martin. Het komt goed zegt Mexx, blijf sterk. Daarna pakt Mexx haar koffer en loopt richting de poort. Ze krijgt een applaus van de groep. Doei roept ze, love you Martin. Ik hou van jou schat roept Martin terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.9]

1 Reactie

ap 5 februari 2023 - 13:51

Werd tijd dat ze vertrok…en nu snel naar de psychiater.

Beantwoord

Laat een reactie achter