Home » Mexx krijgt haar tweede gele kaart en moet per direct een jaar van je leven verlaten

Mexx krijgt haar tweede gele kaart en moet per direct een jaar van je leven verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is er een flinke ruzie geweest tussen Mexx, Martin en Jan-Willem. De ruzie liep zo uit de hand dat ze onder andere met een microfoon gegooid heeft. Kenzy haalt deze morgen een envelop uit de brievenbus en roept iedereen bij elkaar.

Als iedereen er is leest Kenzy de brief voor: Beste manager, gisterenavond heeft Mexx wederom de regels overtreden. Door onder andere schade aan te brengen aan haar zender microfoon en een camera. Hierdoor gaat er een boete van 10.000 euro van de prijzenpot en ontvangt Mexx haar tweede gele kaart binnen 1 maand. Volgens de regels betekent dit dat Mexx per direct een jaar van je leven moet verlaten. Ze krijgt 60 minuten de tijd om haar spullen te pakken en afscheid te nemen. Haar koffer staat klaar achter de poort.

Mexx en Martin gaan naar buiten en Kenzy vraagt of iemand nog iets kwijt wil. Kenzy zegt dat ze nu gezien hebben dat er altijd gele kaarten kunnen vallen. Laat dit wederom een leermoment zijn dat we niet na een feestje agressief worden. We hebben een contract getekend en we weten wat niet mag. Buiten staat Mexx te huilen, Martin knuffelt haar. Ik blijf altijd bij je oke zegt Martin. Ik kan niet huilen, ik ben echt heel boos voegt hij eraan toe. Ik kan jou heel lang niet zien snikt Mexx. Je gaat me altijd zien antwoordt Martin, voor altijd. Moraima komt de twee ook een knuffel geven. Het is beter voor jou. Maak je niet druk, ga niks zeggen. Kenzy haalt de koffer op maar Mexx gaat echt niet midden in de loods staan. Ze begint haar spullen te pakken. Ondertussen wordt er geklaagd, 20.000 euro in 3 weken door dezelfde persoon zegt Erik. Tijdens het inpakken zegt Mexx dat ik gewoon boos ben er mag blijkbaar wel een man aan je zitten en je mag niet voor jezelf opkomen. Maar ik moet opschieten. Tijdens het inpakken zegt ze jep, een jaar van je leven maar je mag niet voor jezelf opkomen. Als een man je aanraakt, jep dat mag allemaal op Nederlandse tv. Goed zo…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.6]

6 Reacties

Annette 5 februari 2023 - 11:46

He he. Eindelijk! Goed gedaan! (Zo hadden jullie het ook met Kim en Jeffrey moeten doen …)!
Nou eens kijken ide sfeer ook anders wordt

Beantwoord
Ikke 5 februari 2023 - 11:46

En kan de regie ff beelden laten zien en vertellen aan de bewoners dat jan willen helemaal niets te verwijten valt en ester voor groepsbelang met eric de wacht heeft gehouden zodat de rest op den duur kon gaan slapen !!!!! Deze man wordt er zo uitgestemd en sommigen vertellen verhalen die niet waar zijn en zetten hem in een slecht daglicht

Beantwoord
Jan Seelen 5 februari 2023 - 11:47

ongelooflijk

Beantwoord
Tina 5 februari 2023 - 11:48

Tja en nu Jan Willem nog ff aanpakken ,die man kon zijn handen niet bij zich houden

Beantwoord
Luca 5 februari 2023 - 12:09

Net Goed,als je keer op keer ruzie maakt en regels overtreed weg ermee…hopelijk wat meer rust en Vrolijkheid nu Kim ook weg is,

Beantwoord
Cisca 7 februari 2023 - 11:26

Arme onschuldige Mexx. Ze doen alsof ze steeds zo agressief is terwijl ze zo lief en rustig is. Erg dit hoor. Ze schreeuwt en gooit nooit, ze maakt ooit ruzie dit lieve behulpzame meisje, Martin boft maar met zo een lief vriendinnetje !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter