Home » Nachtelijke ruzie loopt uit de hand, Mexx heeft gegooid en zou bij haar nek gegrepen zijn

Nachtelijke ruzie loopt uit de hand, Mexx heeft gegooid en zou bij haar nek gegrepen zijn

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er een feestje in een jaar van je leven. Namelijk het verjaardagsfeestje van Bern. De deelnemers mochten 1.5 uur van muziek genieten en er was ook weer wat drank. Het feestje ging er gezellig aan toe maar uiteindelijk ontstaat er ineens rumoer.

In kamer 1 schreeuwt Mexx pak me niet bij me nek maat. Willem pak me niet bij mijn keel! Marin stormt op dat moment naar beneden en trekt de deur van kamer 1 open. Vervolgens horen we dat er iets valt of gegooid word en roept Jan-Willem nog hey! Daarna gaat het geluid uit en schakelt het beeld over naar andere bewoners zodat we er niets van mee krijgen. Het geluid van de livestreams blijft zeer lang uitstaan. En uiteindelijk zien we alleen nog maar slapende deelnemers.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en een enkeling is wakker. We zien Jan-Willem op de bank zitten en hij lijkt een dik oog te hebben. Dat had hij gisteren nog niet. Ook wordt duidelijk dat Mexx en Martin ruzie hadden. En dat Jan-Willem Martin de kamer uit zou hebben gezet. Vervolgens zou Jan-Willem ook Mexx tegen hebben gehouden en haar bij de nek hebben gepakt. Martin zou hebben gezegd dat het klaar zou zijn met Mexx. In de badkamer hebben Martin, Mexx en Marciano het erover. Volgens Marciano is hij een tiran. Je moet niet druk op dat meisje zetten. Dan ga je lopen prikken, prikken, prikken. Mexx zegt dat ze met een zender gegooid heeft dus weer een gele kaart gaat krijgen. Marciano weet niet of ze dat gedaan heeft. Dan kan ik mijn koffer gaan pakken. Marciano hoopt dat er iets goeds uitkomt maar dat gaat volgens Mexx niet gebeuren. Wij staan sowieso op de eliminatie. Misschien ben ik vandaag thuis anders dinsdag. Ze hebben toch de beelden vraagt Marciano? Mexx laat weten dat ze die terug gaan kijken. En Marciano vraagt of de hand van Jan-Willem om haar keel zat. Mexx laat weten dat het om haar nek was. Ook zou Jan-Willem tegen Martin gezegd hebben dat hij hem in elkaar zou slaan. Ook is er met een glas gegooid, en ze werd leip omdat Jan-Willem haar tegen hield. Je blijft van mij af. En toen heb ik ook met mijn zender gegooid. Ook Jeffrey wordt nog genoemd. hij zou zeggen dat het niet waar is wat Mexx over Jan Willem zegt. Jan-Willem heeft de hele tijd al gedreigd, wanneer Martin de kamer weer inkomt, dat hij hem in elkaar slaat.

Wat er precies gebeurt is blijft gewoon onduidelijk omdat we geen beelden van het voorval hebben kunnen volgen. Hier komt later vandaag waarschijnlijk wel meer verandering in.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.5]

4 Reacties

Annette 5 februari 2023 - 09:25

Ik snap werkelijk niet wat allemaal geaccepteert wordt in de loods. Het is shocking wat daar allemaal toegestaan wordt. En allemaal na gebruik van alcohol…. stop daar dan mee! En zet die Mexx en Martin eruit, die verpesten het zo daar. Wat een aso tv-programma, schande

Beantwoord
Anne 5 februari 2023 - 12:01

Wat een agressieve troep daar. Zie regelmatig mensen ruzie maken. Dat is begrijpelijk als je opgesloten zit maar ik zie ook geweld als in gooien met spullen. Gebeurt regelmatig. Snap hier helemaal niets van. Nu gooit Mexx het over de boeg dat ze door een man is aangeraakt en dat de regie daar niets aan doet. Zwaktebod. Blij dat ze weg is. Kan ze met haar spullen gooien.

Beantwoord
Karin Veldhuis 5 februari 2023 - 15:59

Jan Willem die zó fel reageert?? Stille Willem heeft ook een tikkeltje agressief gedrag….ik vind hem altijd al een beetje schijnheilig.
Ik zag ergens het blauwe ook bij hem. Maar wat doet hij dan, Mexx bij de keel grijpen??
Als ik Mexx dan was geweest had ik hem een tik gegeven. Ze wist al met een tweede gele kaart moest ze sowieso weg.
Maar dan, als ze eerlijk zouden zijn, de programma makers, had ik ook Martin en Jan Willem ook weggestuurd!

Beantwoord
Put 5 februari 2023 - 19:14

De personen die de zaak opjutten meteen de deur uit zetten punt uit

Beantwoord

Laat een reactie achter