Home » De deelnemers doen een 100 dagen spel met prijzen

De deelnemers doen een 100 dagen spel met prijzen

Afgelopen avond hebben de deelnemers lekker gegeten en na het eten was het tijd voor een 100 dagen spel met zijn allen. Ook dit had Isaac net zoals de obstakel run die uiteindelijk een verdienopdracht werd georganiseerd.

Isaac verteld aan de groep dat er 10 beurten zijn met 4 oefen momentjes. Het gaat om handboogschieten. Er zijn vier prijzen. De eerste prijs is 10 euro vrij te besteden, ook bij de jumbo. Van mij zelf. Je hebt dan nog de 2e,3e en een troostprijs. Daarna gaan de deelnemers aan de slag met handboogschieten. Na 10 rondes krijgt Babette de troostprijs. Het zijn slagroom soesjes. De 3e prijs gaat naar Erik en wint een fles cola. De 2e prijs is voor Bern, hij wint een fles bubbels. En de 1e prijs dus de 10 euro gaat naar Mirthe.

Daarna is het tijd om alle opblaasbare objecten en obstakels op te ruimen. Het is best wel veel werk om alles op te ruimen. De opblaasbare objecten zijn best zwaar. Babette wordt nog even aangesproken op het feit dat ze niet zoveel moet kletsen maar moet opruimen. Uiteindelijk is het terrein weer netjes en is alles opgeruimd. Het was een geslaagde dag in een jaar van je leven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.6]

Laat een reactie achter