Home » Esther is gepikeerd omdat Eunice bij Jan-Willem op de bank ligt

Esther is gepikeerd omdat Eunice bij Jan-Willem op de bank ligt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond trok Eunice weer richting Jan-Willem, ze lag bij Jan-Willem op de bank. Esther is daar niet over te spreken. Ze heeft eerst een gesprek met Martin over de situatie. Volgens Martin is het geen respect naar jou, dan heb ik het niet over jou. Jan-Willem heeft zoiets van het zou mij wat. Maar die ander weet dat wel. Maar van de andere kant heeft zij ook affectie nodig zegt Esther. Het is ook lastig antwoordt Martin. Het is aan mij wat ik ermee doe gaat Esther verder, daarom zit ik hier even rustig. In feite heb ik niks met hem benadrukt ze. Martin denkt dat ze de strijd gewoon aan moet gaan. Esther is dat wel van plan maar niet zolang ze emotioneel is. Ga het gesprek met hem aan benadrukt Martin. Want hij kan ook tegen haar zeggen dat hij het niet meer wil. Uiteindelijk trekt Esther zich terug en gaat in bed liggen.

Babette gaat uiteindelijk naar haar toe. Je kunt niet een vriendschap doorbreken als het moeilijk wordt. Ik weet dat het lastig voor je is maar je kunt niet zeggen vriendschap is voorbij. Er zit voor hem niets achter. Dit is precies wat zij wilt. Niemand heeft iets met haar benadrukt ze. Dit is gewoon intentie. Hij doet echt zijn best he voegt ze eraan toe. Esther weet dat niet. Uiteindelijk praat ze haar uit bed maar in de loods zijn wil ze nog niet. Ze gaat met Babette praten om alles nog een keer te bespreken. Daarna gaat ze in het washok zitten zodat ze niet in de loods hoeft ze zijn. Isaac komt ook even kijken, hij denkt dat ze zich niet druk moet maken. Zij speelt er nou eenmaal mee. Weet je wat ik zie? verliefdheid. Mmh mmh zegt Esther. Ik wil dit gedrag van mij niet. Uiteindelijk wordt Jan-Willem met een smoesje naar het washok gelokt. Ik wist het wel zegt Jan-Willem als ze haar ziet. Dit is naar mij en niet naar jou zegt Esther. Dit is mijn gedrag. Ze gaat bij mij liggen en dan gaat ze even slapen zegt Jan-Willem, nou en?! Dan ga je zielig zitten doen. Het is goed antwoordt Esther, mijn gedrag moet daarin gewoon veranderd worden. Je kunt toch in bed gaan liggen als je het niet kunt zien merkt Jan-Willem op. Daar hebben ze mij wel uit geschopt vertelt Esther. Ik moet er gewoon iets mee gaan doen. Voor mij is het ook niet leuk benadrukt Jan-Willem maar voor jou ook niet. Het lukt mij nog niet om zo gezellig bij te zitten geeft Esther  toe. Er is niks aan de hand benadrukt Jan-Willem. Hij geeft haar een knuffel en zegt nogmaals dat er niks aan de hand is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

1 Reactie

Ikke 17 januari 2023 - 10:19

Unice valt al meerdere malen door de mand dus nu speelt ze vaak met de gevoelens van de kandidaten ze pakt ze op t zwakste moment dat is haar manier van spelen wat haar uiteindelijk de kop kost

De vriendschap tussen jan willem en ester is geweldig om te zien

Beantwoord

Laat een reactie achter