Home » Volgens Erik is Wendy de weg kwijt en Marciano vindt haar niet strijdlustig meer

Volgens Erik is Wendy de weg kwijt en Marciano vindt haar niet strijdlustig meer

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het een zeer rustige avond in een jaar van je leven. Na het vertrek van Imadiddin zijn er nog maar 8 deelnemers over en dat is te merken in de loods. Het is rustig. Na het avondeten heeft de groep een meditatie sessie in de slaapkamer. En daarna maakt Wendy als grap een pop die naast Rupert kan liggen omdat Imadiddin immers weg is. Rupert kan het wel waarderen maar heeft het soms ook moeilijk. In de slaapkamer, toen hij alleen was, werd hij even emotioneel.

Verder wordt er ook veel gesproken over het spel. Marciano en Erik hebben het over de eliminatie van gisteren. Volgens Marciano was het een beetje chaotisch gegaan. Eerder ging het nog wel met een beetje overleg. Ja antwoordt Erik, ik dacht dat Wendy dat ook ging doen. Klaarblijkelijk liep het toch heel anders. Zij heeft voor jou gekozen antwoordt Marciano, dus dan is het logisch dat ze niet overlegt. Vanuit haar kant naar jullie, ze ging in een keer niet met jullie mee. Je weet hoe ze is zegt Erik maar daardoor liep het anders dan we dachten dat het zou lopen. Ik heb het gehaald en Imadiddin is slachtoffer van de situatie. Hij had het niet verwacht merkt Marciano op en Erik houdt er  vanaf nu ten alle tijden rekening mee. Dit was chaos en de volgende keer is het misschien weer wat gestructureerd, ik weet het niet. Het hangt van het spel af, overleg tijd, is het individueel of duo. Daarna hebben ze het over de finale. Marciano denkt dat het nu duo’s gaat zijn en dat de finale met 5 is. Of dat er 2 weggaan bij de finale en dat er dan 3 over blijven. Alle scenario’s zijn mogelijk benadrukt Erik op zijn beurt. We zien wel hoe het loopt, misschien krijgen we nog wel wat informatie. Marciano vindt het op zijn beurt wel leuk om gas te geven en Erik denkt dat het tijdelijk is. Maar ik ben er altijd klaar voor maar daar zit iedereen wel in. Als je in die vakantie modus zit dan snap je het echt niet antwoordt Marciano. Ja zegt Erik en wie zit daar nog een beetje in? Wendy een beetje maar… Geen vakantie modus maar is wel de weg kwijt geloof ik. Vandaag komt ze ermee weg. Marciano denkt ook dat ze gewoon aan het wachten is tot ze gewoon kan gaan. Dat strijdlustige zie ik niet bij haar. Nee zegt Erik, ik zie totale verwarring. Ze begrijpt niet wat er gezegd wordt. De twee wensen elkaar een goede nacht en gaan uiteindelijk naar bed. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken, worden de deelnemers vandaag weer verrast met een alarm?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.4]

Laat een reactie achter