Home » Imadiddin haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Imadiddin haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Imadiddin en Erik moeten een eliminatieopdracht doen. De twee zijn geselecteerd en moeten 3 kaartenhuizen maken van 15 spelkaarten. De eerste die dat voor elkaar krijgt wint, de ander moet vertrekken. Maar wie moet er weg?

De twee krijgen nog eens uitleg van de scheidsrechter. Dan gaat de zoemer en het bouwen kan beginnen. Beide heren hebben het moeilijk. Een kaarthuis bouwen is nog niet zo makkelijk. Steeds weer valt het kaartenhuis in elkaar. Na een half uur staat er bij niemand nog een kaartenhuis. Erik was er bijna maar toen viel het kaartenhuis ineen. Ook bij Imadiddin stort het huis regelmatig in. De mannen bouwen met af en toe een zucht stug door. Na ruim1 uur weet Erik als eerste een kaartenhuis op te bouwen. De scheidsrechter telt naar 10 en dan wordt het kaartenhuis goed gerekend. Erik gaat aan de slag met zijn tweede kaartenhuis. Imadiddin heeft nog geen kaartenhuis kunnen bouwen. Erik weet na ongeveer 15 minuten wederom het tweede kaartenhuis te bouwen. De scheidsrechter telt en ook dit huis wordt goedgekeurd. Imadiddin heeft ook dan nog geen huis weten te bouwen. Erik start aan het derde kaartenhuis. Uiteindelijk weet Imadiddin zijn eerste kaartenhuis ook neer te zetten, de scheidsrechter telt en wordt goedgekeurd. Imadiddin gaat aan de slag met kaartenhuis 2. Erik is nog altijd bezig met zijn laatste kaartenhuis. Uiteindelijk weet Erik ook het derde huis op te bouwen. De scheidsrechter telt tot 10 en keurt het huis goed. De stem laat weten dat Imadiddin de opdracht niet gehaald heeft en 60 minuten krijgt om een jaar van je leven te verlaten. Imadiddin en Erik geven elkaar de hand. Erik krijgt felicitaties en tegen Rupert zegt hij sorry dat je mannetje nu moet gaan. En Rupert die heeft het er moeilijk mee. Imadiddin gaat even roken en daarna is het tijd om zijn spullen te pakken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 4.2]

Laat een reactie achter