Home » Erik en Imadiddin moeten een eliminatieopdracht doen

Erik en Imadiddin moeten een eliminatieopdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Bern heeft vandaag vrijstelling gewonnen voor de eerstvolgende eliminatie, na deze opdracht doen de deelnemers allemaal hun eigen ding maar dan worden ze weer opgeschrikt door een alarm. De deelnemers moeten naar de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. Als ze de loods in mogen staan er tafels. De stem neemt vervolgens het woord en verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, het afgelopen jaar zijn jullie met elkaar ware profs geworden in het spelen van kaartspelletjes. Zoals klaverjassen en poker. Een deelnemer zal vanavond thuis patience moeten spelen. Want jullie gaan een eliminatieopdracht spelen. Deze opdracht wordt niet door één maar door twee deelnemers uitgevoerd. Welke deelnemer lukt het als eerste om drie kaartenhuizen bestaande uit 15 kaarten te bouwen? Voor beide deelnemers staan 3 tafels klaar, op elke tafel moet een kaartenhuis bestaande uit 15 speelkaarten gebouwd worden. Dit zijn 3 lagen. Een kaartenhuis wordt goedgekeurd als deze in zijn geheel 10 seconden is blijven staan. Bern, jij hebt de eliminatie vrijstelling opdracht gewonnen en bent vrijgesteld voor deze opdracht. Over 15 minuten moeten jullie een keuze maken wie deze eliminatieopdracht moet uitvoeren. Jullie stemmen op één deelnemer.

De scheidsrechter legt alles nog eens uit en daarna gaat de groep uit elkaar. Er volgt uiteraard overleg. Daarna is het tijd om weer te verzamelen. Iedereen brengt een voor een een stem uit. Uiteindelijk laat de stem weten dat Erik en Imadiddin geselecteerd zijn en de eliminatieopdracht uit moeten voeren. Wie gaat vandaag nog een jaar van je leven verlaten? Je leest het straks terug in een nieuw nieuwsbericht!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.6]

Laat een reactie achter