Home » Kenzy verlaat definitief een jaar van je leven

Kenzy verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kenzy heeft de eliminatieopdracht niet gehaald, ze moest 3 pijlen in de gele roos schieten maar dat lukte haar net niet. Ze schoot er 2 in de roos. Ze moet dus een jaar van je leven verlaten. Met onder andere Mirthe, Sasha, Janet, Bern en Jasper is ze in de kamer haar spullen aan het pakken. Als ze haar spullen pakt gaat ze richting de loods waar ze nog een korte speecht geeft.

Nou, ik ga zegt Kenzy. Ik vond het een leuke manier om zo weg te gaan, een leuke opdracht. Als ik moest gaan ben ik heel blij dat ik hierdoor mocht gaan. Ik ben blij dat ik er 2 in de roos had en niet 0. Ik hoop dat een paar van jullie zweet billetjes hebben gehad toen ie er bijna in zat. Ik hoop dat een aantal van jullie gaat winnen. Ik heb het leuk gehad, veel geleerd wat ik mee ga nemen naar buiten. Ik heb zin om een aantal van jullie ook weer te zien. Ik heb zin om lekker te gaan naar mijn katten. Gewoon weer lekker naar huis te gaan. Dank jullie wel voor deze ervaring. De groep klapt en Kenzy geeft een enkeling nog een knuffel. Met Mirthe knuffelt ze wat langer. De twee hopen elkaar buiten weer te zien. Daarna loopt ze het een jaar van je leven terrein af en gaat door de poort naar buiten. Haar avontuur zit er definitief op. Mirthe zelf blijft buiten achter. Ze is wat emotioneel en schopt kwaad met haar voet tegen een bankje. Ze blijft enige tijd buiten en zondert zich af van de rest. Er zijn nog maar 17 een jaar  van je leven deelnemers over.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]

5 Reacties

Rina 24 april 2023 - 16:16

Lekker naar huis dan kan je lekker slapen

Beantwoord
Happy 24 april 2023 - 16:56

Zielig voor mirte, maar voor kennis is het oké, was niet tevreden, e d zijn er nog meer die niet verdienen daar te zijn,

Beantwoord
Jaap Groot 25 april 2023 - 08:37

Wat gebeurt er met die dure spullen zoals de wiskunde atributen voor wiskunde en dure rekenmachine? Mag ze dat houden?

Beantwoord
Schaap 25 april 2023 - 12:52

Er zijn dus een aantal bewoners hun afspraken niet na gekomen.
Jammer dat je op deze manier WEER er achter komt dat niemand te vertrouwen is.

Beantwoord
Diane vd Mortel 25 april 2023 - 13:43

Jammer…

Beantwoord

Laat een reactie achter