Home » Kenzy haalt de eliminatieopdracht niet en moet een jaar van je leven verlaten

Kenzy haalt de eliminatieopdracht niet en moet een jaar van je leven verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Kenzy moet een eliminatieopdracht doen. Ze heeft de meeste stemmen gekregen en moet 3 pijlen in de roos schieten. Ze krijgt hier 10 pogingen voor. Lukt het haar om de opdracht te behalen dan mag ze in een jaar van je leven blijven en iemand wegsturen. Lukt het haar niet? Dan zit haar avontuur in een jaar van je leven erop. Kenzy heeft een half uur de tijd om te oefenen. Dit doet ze samen met Mirthe, Sasha, Jasper en Bern. Na veel oefenen lukt het Kenzy regelmatig om in de roos te schieten. Maar dan zit de oefentijd erop…

De groep komt de loods weer in en de stem laat weten dat de oefentijd erin zit. Je krijgt 10 pogingen om van achter de lijn 3 pijlen in de roos te schieten. Kenzy begint, en schiet de eerste pijl zit in de blauwe ring. De tweede pijl zit er naast en de derde gaat weer in de blauwe ring. De vierde pijl zit in de gele roos, nog 2 te gaan. De vijfde pijl gaat weer in de blauwe ring. De zesde pijl gaat in de gele roos. Nog 1 pijl te gaan voor ze de opdracht haalt. De zevende en achtste pijl gaat weer in de blauwe band. Kenzy heeft nog 2 pijlen over. De negende pijl gaat niet in het bord, ze heeft nog één kans. De laatste pijl komt in de blauwe ring en dat betekent dat ze een jaar van je leven moet verlaten. De stem zegt dat ze haar spullen moet pakken en ze een uur de tijd heeft om afscheid te nemen. Mirthe geeft Kenzy een knuffel. Geen zorgen zegt Kenzy, ik ga niet dood. Het is nog maar 4 maanden. Ja zegt Mirthe, ik zorg persoonlijk dat hij (Jeffrey) eruit gaat. Kenzy geeft daarna iedereen een knuffel. Ze krijgt te horen dat het echt knap heeft wat ze gedaan heeft, 2 pijlen in de roos. Het is wat het is zegt Kenzy. Haar koffer arriveert en het is tijd om in te pakken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

Laat een reactie achter