Home » Kenzy moet een eliminatieopdracht met pijl en boog doen

Kenzy moet een eliminatieopdracht met pijl en boog doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm loeit in een jaar van je leven! De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten op wat er komen gaat. Als ze terug de loods in mogen staan er hooibalen met een schietbord in de loods. De stem neemt vervolgens het woord en verteld wat de bedoeling is…

Beste deelnemers begint de stem. Het is vandaag weer tijd om afscheid van iemand te nemen. Jullie gaan zo dadelijk een eliminatieopdracht spelen. Welke deelnemer lukt het om van achter de rode lijn met een handboog drie pijlen in de roos te schieten? De geselecteerde deelnemer krijgt een korte oefentijd en uiteindelijk 10 pogingen bij het uitvoeren van de daadwerkelijke opdracht. Over 30 minuten moeten jullie een keuze maken wie deze eliminatieopdracht uit moet voeren.

De deelnemers gaan vervolgens uit elkaar en er wordt uiteraard veel gesproken over de opdracht. En natuurlijk op wie men moet stemmen. Jasper twijfelt om zichzelf op de stip te zetten. Volgens Sasha is het het risico niet waard. De kans is zo minimaal dat iemand het haalt. Jasper zelf denkt daar anders over, het is leuk om te doen en de spanning die erbij komt kijken. Dan zit het half uur erop. De stem laat weten dat er niet meer gesproken mag worden en dat het tijd is om te stemmen. Een voor een gaan de deelnemers richting het spel scherm om daar hun keuze door te geven. Uiteindelijk is er een uitslag. Beste Kenzy, jij bent geselecteerd voor de eliminatieopdracht. Jij krijgt nu 30 minuten de tijd om te oefenen. Kenzy stuurt iedereen op Mirthe, Sasha en Bern na weg om te oefenen. Sasha en Bern hebben ervaring met boogschieten en gaan hun best doen om haar binnen een half uur te coachen om de opdracht te behalen. Wie ze wegstuurt is al wel duidelijk dat wordt waarschijnlijk Jeffrey. Dan moet ze de eliminatieopdracht wel behalen, gaat dat haar ook lukken? We komen er straks op terug in een nieuw nieuwsbericht!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Laat een reactie achter