Home » Esther verlaat definitief een jaar van je leven

Esther verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Esther heeft de eliminatieopdracht niet gehaald. Dat betekent dat ze een jaar van je leven moet verlaten. Ze pakt dan ook haar spullen in en als ze alles heeft spreekt de groep nog even toe.

Ik wist het eigenlijk al heel lang dat mijn tijd erop zat begint Esther. Vannacht had ik nog gedacht van goh hoe ga ik mijn speech houden. Omdat ik eigenlijk al wist dat ik ging. Maar toch wil ik nog niet echt weggaan voordat ik deze appeltjes van oranje heb uitgedeeld. Ik wil het nog uitreiken aan de mensen die niet zichtbaar waren maar toch zichtbaar waren binnen de loods. Ik heb er al een aan Kim gegeven voordat ze vertrok maar nu wil ik er een geven aan Bern. Bern komt naar voren en Esther zegt dat ze dit wilt geven. Je bent onzichtbaar maar je deed veel voor de loods. Veel denken over de vragen die je moest beantwoorden. Ik vond daarin dat je voor mij slaagde en ik wilde je een keer in het zonnetje zetten. Ik hoop dat je met heel veel plezier terug kunt kijken op wat jij gedaan hebt. Esther roept daarna Zoë en Wendy naar voren. Maar er hoorde nog iemand bij, die is weg dat is Wanda. Deze dames wil ik in het zonnetje zetten voor de was die ze wekelijks, dagelijks doen. Het ging soms wel eens mis maar jullie hebben het toch altijd met liefde gedaan. Daarna roept ze Moraima naar voren. Waarom ik jou heb gekozen begint Esther, je maakt iedereen blij. Je gaat ervoor ondanks dat je bang bent of durft. Je doet het gewoon. Dat vind ik wel de moeite waard. Ik vind dat jij dit verdient hebt. Dank je wel schatje zegt Moraima enthousiast. En als laatste roept ze Jan-Willem naar voren. De oudste vent, je doet het maar. Ook het paalhangen. Bij deze wil ik je toch een appeltje van oranje geven. Dat had ik niet verwacht antwoordt Jan-Willem. Voor de oudste vent met de meest fysieke prestaties.

Dat was het zegt Esther, ik had nog 2 appeltjes van oranje over. Misschien is het iets voor jullie die jullie de 27e kunnen geven. Tijd om naar huis te gaan roept ze vervolgens. Ik zou zeggen tot ziens, misschien zie ik jullie nog of misschien niet. Esther gaat daarna iedereen af en zegt tegen iedereen tot ziens. Voordat ze echt een jaar van je leven verlaat gaat Esther nog even naar het klimrek. Ze doet daar een koprol vanaf en gaat vervolgens richting de poort. Ze draait zich nog een keer om geeft een handzoen en stapt naar buiten. Het avontuur van Esther in een jaar van je leven zit er definitief op. De rest  nu nog 18 deelnemers lijken blij dat Esther vertrokken is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 3.8]

10 Reacties

Willeke 4 april 2023 - 18:06

Hé hé…plak aan de kont weg……rust voor Jan Willem.

Beantwoord
D.Pison 5 april 2023 - 00:34

Inderdaad! Hier is nog iemand heel blij. Dat heb ik al laten weten vandaag! En er zijn nog heel veel meer mensen blij!

Beantwoord
Opa en oma 5 april 2023 - 05:43

He he … Wie is er niet blij om dat ze er uit gestemd is .
Kan Jan Willem weer op rust komen .

Beantwoord
J.n 5 april 2023 - 08:27

Toch wel zielig .Ik vond haar altijd een beetje zielig in haar gedrag enz
Geen aandacht ? Dan ging ze de aandacht wel naar zich toe trekken
Maar volgens mij was ze erg aanhankelijk en lief

Beantwoord
G.A.B.E. 5 april 2023 - 09:45

Nu JW weg!

Beantwoord
Ilonka 5 april 2023 - 13:56

Echt he, wil je koffie of thee, maakte zijn boterhammetjes klaar, dat hij nooit eens zei dat hij een man van 64 is die dat zelf wel kan. Overal waar hij was was zij ook. Pfff

Beantwoord
Happy 5 april 2023 - 15:13

Mee eens

Beantwoord
Rietje 6 april 2023 - 06:30

Stomme reactie. plak aan de komt, jan – Willem is oud en wijs genoeg. hij heeft het zelf allemaal zo gewillen , ze was lief en zorgzaam, en toch een beetje onzeker , ik mag ze wel

Beantwoord
Rolanda 6 april 2023 - 12:07

Nu nog. Erik der uit die stiekemerd naar ventje

Beantwoord
Bosch 7 april 2023 - 13:59

Nou nou ik vond het een vervelend naar mens ,echt zo’n een die je in je gewone leven ontloopt ,had ook niet gedacht dat ze zo close met JW werd ,maar het werd irritant en benauwend voor hem denk ik ook !

Beantwoord

Laat een reactie achter