Home » De deelnemers slagen erin om het record zoveel mogelijk knakworsten eten te verbeteren!

De deelnemers slagen erin om het record zoveel mogelijk knakworsten eten te verbeteren!

De  deelnemers moeten maandelijks een record zien te verbreken. Vandaag is het weer zover om een record te verbeteren. Dit keer staat het knakworst eten op het programma. De scheidsrechter komt binnen, voorbereidingen worden getroffen en dan is het tijd voor de recordpoging.

Zoë krijgt een brief die ze eerst voorleest aan de groep: Beste deelnemers, jullie gaan vandaag weer proberen om een wereldrecord te verbreken. Jullie hebben daarbij gekozen voor zoveel mogelijk knakworsten eten in 1 minuut. Op dit moment staat het record op 10. Dat betekent dat jullie er minimaal 11 moeten eten. Maar jullie gaan door totdat de minuut voorbij is. De knakworsten moeten worden gekookt maar koud gegeten worden. De knakworsten moeten naast elkaar op een bord liggen bij aanvang van de recordpoging. Bij de start moet er een hand achter de rug gehouden worden en een hand plat op tafel. Tijdens de challenge moet een hand achter de rug blijven en met de andere hand worden de knakworsten naar de mond gebracht. Tussen iedere knakworst moet een lege mond worden getoond. Er mag maar 1 knakworst tegelijkertijd in de mond zitten en drinken is niet toegestaan. Alle deelnemers die willen meenemen krijgen 1 poging. De manager mag het doek weghalen om te kijken wat jullie bij het behalen van de recordpoging kunnen verdienen. De manager is verantwoordelijk voor de verdeling, heel veel succes.

Zoë loopt vervolgens naar het bokaal waar een doek op ligt. Die haalt ze weg en er liggen een aantal grote zakken met snoep. Jeffrey grapt dat het snoep nu ook afbetaald is. Daarna is het tijd om te starten met de recordpoging. Janet gaat als eerste, na een paar worsten lijkt ze zich te verslikken. Ze staat op en loopt richting de keuken waar ze een glas met water neemt. Mirthe loopt achter haar aan, hij blijft hangen laat Janet weten. Ook de scheidsrechter komt even kijken of alles wel goed gaat. Dat is gelukkig wel het geval. De scheidsrechter laat aan de rest van de groep weten dat er glazen water neergezet zijn. Deze mag je tijdens de uitvoering niet gebruiken. Maar als je denkt dat je stikt of wel water wilt dan absoluut wel pakken. Daarna is het tijd voor de volgende kandidaat en dat is Mirthe. Helaas lukt het haar niet. Ook Erik, Isaac en Jasper krijgen het niet voor elkaar. De scheidsrechter laat weten dat Wendy de laatste is die de poging mag wagen. En de laatste kans voor deze challenge. De zoemer gaat en Wendy gaat van slag. Binnen no time weet ze meer dan 11 worsten op te eten. Dat betekent dat de recordpoging geslaagd is en de groep zakken met snoep gewonnen heeft. De groep is erg blij met deze toch wel bijzondere prestatie.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Laat een reactie achter