Home » Mexx gooit een schaaltje kapot, ze heeft knallende ruzie met Martin

Mexx gooit een schaaltje kapot, ze heeft knallende ruzie met Martin

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven is weer begonnen met een flinke ruzie tussen Mexx en Martin. Het loopt zo uit de hand dat Mexx zelfs een schaaltje kapot gooit…

Mexx wil de was gaan doen en loopt richting de keuken, maar de keuken is dicht omdat deze schoon wordt gemaakt. Mexx wordt weggestuurd en ze zegt nou dan doe ik het niet. Wat is dit nou weer voor gedrag vraagt Martin zich af. Het is toch nat. Hoe je reageert, jezus! Jij schreeuwt ook tegen mij antwoordt Mexx terug en loopt richting haar slaapkamer. Martin loopt ook mee en zegt dus jij verwacht dat mensen aardig tegen je doen, dan moet je ook normaal reageren. Jij gaat dan weer tekeer tegen mij zegt Mexx daarop terug. Kijk hoe je reageert merkt Martin op en Mexx schreeuwt laat me met rust. Nee antwoordt Martin, je moet tegen kritiek kunnen. Het heeft geen nut om dat nu te oden schreeuwt Mexx. Laat me met rust! Ga weg! Martin wil haar een knuffel geven maar Mexx voelt daar weinig voor. Ga weg nou schreeuwt ze, ik wil het echt even niet! Daarna pakt ze een schaaltje van de vensterbank en gooit het kapot op de grond. GA WEG schreeuwt ze. Wojow stamelt Martin en Mexx benadrukt dat ze al gezegd had dat ze met rust gelaten wilde worden. Gezeur allemaal. Ga maar naar huis maat zegt Martin terwijl hij de scherven opraapt. Als dit het gaat worden hoeft het voor mij niet, ga je gooien. F*cking gewelddadig. Zoë komt bij Mexx kijken en ze laat weer weten dat ze met rust gelaten wil worden. Zoë denkt dat ze zich nu moet voorbereiden op een gele kaart. Volgens Mexx gebeurde dat ook niet toen Leila dat met de ovenschaal deed maar volgens Zoë was die regel er toen nog niet. Als ik zeg dat je me met rust moet laten moet je dat ook doen.

Uiteindelijk gaat Mexx praten met Isaac over het voorval. Het zijn verschillende zaken die spelen waaronder onenigheid met Kim. Isaac adviseert om met haar te praten tijdens de kerstmarkt. En Mexx wil graag afstand van haar nemen. Daarna begint ze over Martin. Op sommige momenten moet je me soms even laten benadrukt ze. Pak je rust adviseert Isaac en praat met Kim. Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

2 Reacties

Annette 22 december 2022 - 12:17

Die Martin is ook zo’n vervelend ventje. Bloedzuiger af en toe. En dan elke keer half naakt rondlopen, gatver. En heeft continu aandacht nodig pfffff

Beantwoord
Rina.zantvoord 23 december 2022 - 16:41

Wie.watkapot moet.er
Zelf
Voor.boeten
Geen.zakgeld.en.esster.je.moet
Niet.jarloers.zyn.

Beantwoord

Laat een reactie achter