Home » Er arriveert veel drank, de groep doet een spel en vanavond is er een feestje

Er arriveert veel drank, de groep doet een spel en vanavond is er een feestje

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben genoten van een zeer uitgebreid kerstontbijt. Eerste kerstdag is georganiseerd door een groepje deelnemers en tweede kerstdag wordt door een ander groepje georganiseerd. Jan-Willem laat weten dat na de fruitsalade iedereen verwacht wordt voor een spelletje. Daarna is het avondeten gevolgd door de film. Dan krijgt Isaac een bericht voor de manager, hij leest op de computer dat er iets in de sluis klaarstaat. Het gaat om vier kratten drank en wat frisdrank. Dit is voor kerst en oud en nieuw bedoeld. Alles wordt uitgestald op tafel en het gaat om aardig wat drank.

Dan is het tijd om het spel wie wat waar te spelen. Erik legt dit aan de groep uit. Je krijgt een kaartje met een naam van iemand, of een wat of een waar. We beginnen met de ronde wie. Daarna gaat het spel van start. De deelnemers doen gezellig mee en hebben er lol in. Na een paar uur zit het spel erop. De groep heeft dan even vrije tijd. Wendy gaat langs om te inventariseren wat de deelnemers voor drankje willen.

Sasha neemt Bern daarna even apart op de slaapkamer. Ze heeft een cadeautje voor hem, ze heeft een hamer geknutseld uit een spel. Bern is er heel erg blij mee. Hij wordt er zelfs emotioneel van, het is zo lief en attent. De twee gaan daarna nog even klaverjassen. Straks is het tijd voor het kerstdiner en daarna wordt er volgens Isaac een feestje gebouwd. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter