Home » De deelnemers doen een kerstviering en genieten van een kerstontbijt

De deelnemers doen een kerstviering en genieten van een kerstontbijt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond had Esther een kerstviering georganiseerd in een jaar van je leven. Dit begon rond 23:00 uur. Esther heet iedereen welkom bij de kerstviering voor al onze dierbaren die vanavond en morgen niet aanwezig kunnen zijn. Maar wel in gedachten zijn. Dit jaar vieren wij de kerst in deze loods, zonder familie en vrienden. Toch heb ik een manier gevonden zodat ze toch even in onze gedachten kunnen zijn. Door middel van kaartjes waar de namen op staan. Zeggen wij in onze gedachten fijne feestdagen. We kunnen geen briefjes schrijven of kaarten ontvangen, dat vind ik wel een gemis. We zijn nu samen in de loods en dit is nu onze familie. Wij leven samen, slapen samen, eten samen, praten samen maar ook lachen en huilen we samen. Enkele mensen delen graag wat kerst voor hun betekent maar eerst luisteren we een kerstliedje samen. Na het luisteren van muziek vertellen enkele deelnemers wat kerst voor hem of haar betekent in het leven buiten een jaar van je leven. Daarna is er buiten nog lekkere chocolademelk en glühwein voor diegene die willen. Er staat een vuurtje aan en er zijn ook lekkere marshmallows.

Inmiddels is de nieuwe dag aangebroken, eerste kerstdag in een jaar van je leven! De deelnemers staan op hun gemak op en kleden zich feestelijk aan. Afgelopen avond is de Zalando bestelling binnengekomen dus de meesten kunnen de nieuwe kleding mooi voor kerst gebruiken. Daarna is het tijd voor een gezamenlijk kerstontbijt. Er staat een luxe ontbijt klaar waar de deelnemers van mogen genieten. Wat gaat eerste kerstdag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter