Home » De deelnemers hebben een middeleeuwse feest

De deelnemers hebben een middeleeuwse feest

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag staat het middeleeuwse feest op het programma in een jaar van je leven. Eerder hebben de deelnemers 500 euro verdiend voor een themafeest. Deze morgen arriveert de party tent voor buiten en ook de middeleeuwse kostuums komen binnen. De loods wordt vervolgens omgebouwd voor het themafeest. Zo mag de bar ook niet ontbreken. De deelnemers kleden zich om en niet veel later lopen er jonkvrouwen, ridders en koningen in de loods. Om de dag te vullen zijn er verschillende spellen georganiseerd. Zo wordt er ringsteken gedaan. Erik heeft een karretje gebouwd waar een paard op staat en een aanhanger die de koets moet voorstellen. Vervolgens is het de bedoeling dat er een parcours gereden wordt en diegene die achterop zit de ringen steekt. Wat later is het tijd om kaarsen te maken. Uiteraard zijn er ook alcoholische versnaperingen en hapjes.

In de avond is het tijd voor een barbecue en staat er een cabaretshow van Bern op het programma. En daarna staat er als het goed is nog een feest op het programma. Kortom het was een leuke dag. Wat gaat de rest van de avond brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Laat een reactie achter