Home » Imadiddin laat de 24 uur niet praten opdracht mislukken

Imadiddin laat de 24 uur niet praten opdracht mislukken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers hebben vandaag een 24 uur durende verdienopdracht gekregen. De hele groep moest 24 uur zijn mond houden en mocht niet praten. Als dat zou lukken dan zou de groep 250 euro verdienen. Maar aan die opdracht komt na enkele uren een eind…

Imadiddin roept de groep bij elkaar. Zodra iedereen er is neemt hij het woord. Oke lieve mensen begint Imadiddin. Ik kreeg net een mail en blijkbaar heb ik gefluisterd. Oke of iets dergelijks waardoor de verdienopdracht afgelopen is en wij 0 euro hebben verdiend. Bij deze mijn excuses, ik weet dat dit niks gaat veranderen. We krijgen geen geld van mijn excuses. Het is ironisch genoeg dat de meeste stille man hier deze opdracht verkl**t heeft. Isaac vraagt tegen wie Imadiddin dan oke zei, tegen jezelf? Ja antwoordt Imadiddin, ik ben niet bewust dat ik me dat gezegd heb. Ik had een mail gelezen over de boodschappen en toen zei ik iets. Maar dat was niet voor mijn gevoel. Het is wat het is zegt Babette en voegt eraan toe dat ze blij is dat zij het niet is. Isaac benadrukt dat er niks meer aan te doen is. We hebben het nog lang vol gehouden merkt Bern op. De filmavond van vanavond gaat dan wel weer door. Dat is dan het positieve maar er komt helaas geen geld meer in de huishoudpot…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.4]

Laat een reactie achter