Home » De deelnemers mogen 24 uur niet praten om zo geld te verdienen voor de huishoudpot

De deelnemers mogen 24 uur niet praten om zo geld te verdienen voor de huishoudpot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers worden opgeschrikt door een alarm. Iedereen gaat naar de slaapkamers en ze wachten daar af op wat er komen gaat. Als iedereen de loods in mag en iedereen klaarstaat verteld de stem wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, het wordt stil in de loods. Jullie zijn niet alleen met steeds minder deelnemers maar de komende 24 uur mag er geen geluid uit je mond komen. Alleen dan verdienen jullie geld voor de huishoudpot. Jullie mogen wel uitbeelden om dingen aan andere deelnemers duidelijk te maken. Maar jullie mogen geen gebruik maken van gebarentaal, niet van pen en papier en niet van de computer om berichten uit te wisselen. Muziek is de komende 24 uur ook verboden. Jullie mogen pas na 22:00 uur vanavond naar bed. Iedereen moet in zijn of haar bed slapen en in bed een zender dragen. Maak elkaar niet aan het lachen want er mag ook niet hardop gelachen worden. Opzettelijk geluid maken is niet toegestaan. Alleen onontkoombaar hoesten, niezen, snurken of een steun of kreun bij het sporten mag. Als jullie dit halen verdienen jullie 250 euro voor de huishoudpot. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

Daarna vragen de deelnemers nog wat aan de scheidsrechter. Zo vraagt Wendy als er één iemand geluid maakt de opdracht erop zit. De scheidsrechter laat weten dat de opdracht dan over is. Ook wordt er gevraagd of er plakband bij anderen op de monden geplakt mag worden. Dat mag laat de scheidsrechter weten, Babette lijkt dat dat voor haar wel een goed idee is. Niet lang daarna gaat de tijd lopen en moeten de deelnemers 24 uur hun mond houden. Maar gaat hen dat ook lukken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.9]

Laat een reactie achter