Home » Jasper haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Jasper haalt de eliminatieopdracht niet en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

En dan is het zover, tijd voor de eliminatie. Gisteren werd al bekend dat Jasper en Imadiddin geselecteerd zijn om deze eliminatieopdracht uit te voeren. Wie van de twee weet van 10 willekeurige vlaggen de juiste landen te benoemen? Wie scoort het laagst en moet een jaar van je leven verlaten?

Zodra de 24 uur oefentijd erop zit laat de stem weten dat de deelnemers naar de slaapkamers moeten. Jasper en Imadiddin mogen zich ook terugtrekken in kamer 4. De twee besluiten ook naar de slaapkamers te gaan en wachten daar in spanning af. En ze moeten lang wachten na meer dan 1 uur laat de stem weten dat ze allemaal op een stip moeten gaan staan. Imadiddin en Jasper mogen vooraan gaan klaar staan. De twee wensen elkaar succes. De stem neemt daarna het woord. Voor jullie staan 195 kokers met daaronder 195 vlaggen van erkende landen. Om en om moeten jullie 10 keer een koker kiezen en binnen 20 seconden een land noemen waarvan jij denkt dat dit bij de vlag hoort. De deelnemer die van de willekeurige gekozen vlaggen de meeste bijbehorende landen goed weet te benoemen wint deze opdracht en is verzekerd van een plek in het programma. Bij een gelijke stand krijgt elke deelnemer nog een beurt totdat een deelnemer een fout antwoord geeft en de andere deelnemer een goed antwoord geeft.

De mannen kiezen een voor een een vlag. Imaddidin moet als eerst en weet het juiste land te benoemen, ook Jasper weet bij zijn beurt het juiste land te benoemen. Op naar vlaggetje 2, Imaddidin heeft het juist. Jasper kiest voor nummer 80 en heeft het ook goed. Tijd voor vlaggetje 3, Imaddidin kiest nummer 9. Ook deze heeft hij goed. Dan is het de beurt aan Jasper, hij kiest voor 180. Ook hij weet het juiste land te benoemen. Vlag 4 is de volgende, ook hier weten Jasper en Imadiddin het juiste land te benoemen. Op naar vlag 5, Imadiddin kiest voor 195 en weet dit goed te beantwoorden. Jasper gaat voor nummer 88, ook hij weet dit goed te beantwoorden. Voor vlag 6 gaat Imadiddin voor nummer 11, ook deze beantwoordt hij goed. Jasper gaat voor nummer 89 en ook hij beantwoordt deze goed. Vlag 7, 8, 9 en 10  weten beide mannen goed te beantwoorden.

De scheidsrechter laat dan weten dat ze elk 10 vlaggen gehad hebben en steeds met een beurt verlengen. De mannen gaan zo nog wel even door. Uiteindelijk krijgen Jasper en Imadiddin een onenigheid. Jasper zou het land Djibouti verkeerd uit hebben gesproken. Vervolgens maakte Jasper de opmerking dat Imadiddin ook landen verkeerd uitsprak. Imadiddin vindt het op zjn beurt respectloos voor het land om het zo te noemen. Vervolgens komt er een livestream onderbreking en als er weer beeld is laat de stem weten dat Jasper de eliminatieopdracht verloren heeft en 60 minuten krijgt om een jaar van je leven te verlaten. Jasper krijgt knuffels en is duidelijk niet blij met de uitslag. Imadiddin krijgt felicitaties. Hij mag blijven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 3.9]

Laat een reactie achter