Home » Imadiddin en Jasper moeten morgen een eliminatieopdracht uitvoeren

Imadiddin en Jasper moeten morgen een eliminatieopdracht uitvoeren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag met een teleurstellend resultaat gaan de deelnemers weer hun eigen weg. Maar dan gaat de zoemer wederom. De deelnemers gaan naar de slaapkamers en wachten daar af wat er komen gaat. Zodra ze de loods in mogen neemt de stem wederom het woord.

Beste deelnemers, iemand zal morgen de vlag het liefst halfstok willen hangen. Omdat hij of zij de loods moet verlaten. Want jullie gaan morgen een eliminatieopdracht spelen. Deze opdracht wordt niet door één maar door twee deelnemers uitgevoerd. Welke deelnemer weet van tien willekeurig gekozen vlaggen de meeste bijbehorende landen te benoemen? De geselecteerde deelnemers ontvangen zo dadelijk ieder een boek met 195 vlaggen van erkende landen. En krijgen 24 uur de tijd om deze in hun hoofd te stampen. Over 15 minuten moeten jullie een keuze maken wie deze eliminatieopdracht uit moeten voeren.

De deelnemers gaan uit elkaar en er volgt overleg. Na 15 minuten laat de stem weten dat de bedenktijd erop zit. Er mag niet meer gepraat worden en stilte is vereist. Anders volgt er een gele kaart en gaat er 10.000 euro van de prijzenpot. Daarna gaan de deelnemers één voor één hun stem uitbrengen bij het scherm. Uiteindelijk is er een uitslag bekend. Beste Imadiddin jij bent geselecteerd voor deze eliminatieopdracht. Aha zegt Imadiddin. De stem laat daarna weten dat Jasper ook geselecteerd is. Beide mannen ontvangen daarna een boek met alle vlagen van erkende landen. Sasha gaat Jasper helpen. Je gaat dit halen en dit is ook geen probleem benadrukt ze. Je bent een reiziger en dat is waar mensen niet aan denken. Ook Imadiddin gaat aan de slag met leren. Rupert is ervan overtuigd dat het hem ook gaat lukken. Marciano sluit zich er ook bij aan. Je hebt zelf je tegenstander uitgekozen dus dan moet je het ook nailen. Wie zal morgen een jaar van je leven moeten verlaten? Imadiddin of Jasper?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 4.3]

Laat een reactie achter