Home » De deelnemers doen een verdienopdracht en verdienen maar 30 euro

De deelnemers doen een verdienopdracht en verdienen maar 30 euro

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers worden zoals ze al verwacht hadden opgeschrikt door een alarm. Iedereen gaat naar de slaapkamers en wachten daar af op wat er komen gaat. Uiteindelijk mogen ze weer de loods in en zien ze een stellage en stapels met plankjes en een balletje liggen. De stem verteld wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, het komt vandaag aan op jullie geduld en precisie. Jullie moeten zo om de beurt alle plankjes van begin tot het einde op de balk zien te  balanceren. Vervolgens moeten jullie over de plankjes een bal laten rollen. Maar pas op dat de bal er niet vanaf valt. Want uiteindelijk moet die binnen de tijd in de basket eindigen. Alleen dan verdien je geld voor de huishoudpot. Als een bal valt moet je deze zelf weer pakken. En als een plankje valt mag je deze gewoon weer terug leggen. Zolang je maar binnen de tijd blijft. Elke bal die binnen 3 minuten in de basket eindigt levert 30 euro op voor de huishoudpot. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes.

De deelnemers gaan vervolgens aan de slag. Maar zo makkelijk is het nog niet. De plankjes blijven wel liggen maar zodra het balletje eroverheen rolt gaat het al snel fout. En als de bal het einde haalt komt deze net niet in de basket of gaat eroverheen. Uiteindelijk weet één deelnemer de bal in de basket te krijgen namelijk Bern. De opbrengst is dus maar minimaal: 30 euro voor de huishoudpot. Dat wordt morgen weer een zoemertje jongens merkt Marciano op. Of vanmiddag nog. De deelnemers kunnen voorlopig niets bestellen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.2]

Laat een reactie achter