Home » Mirthe vraagt aan Marciano of hij Isaac al kende voor een jaar van je leven

Mirthe vraagt aan Marciano of hij Isaac al kende voor een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is net zoals de gehele zondag rustig verlopen. Afgelopen avond besluit Mirthe Marciano eens aan te spreken over Isaac.

Kende jij Isaac al vraagt Mirthe op de man af. Wat is dat nou voor vraag antwoordt Marciano. Nee, iemand vroeg mij dat laatst ook al voegt hij eraan toe. Dat denk ik gewoon merkt Mirthe op en Marciano is benieuwd waarom ze dat denkt. Jullie hebben zo’n klik naar elkaar antwoordt Mirthe. Dat je al ziet hoe iemand kijkt van ja dat bedoeld hij. Net alsof jullie elkaar kennen. Wat voor klik zegt Marciano, we zijn niet zoveel samen. Je hebt al meer uren gemaakt met hem als ik. Daar heb je wel gelijk in geeft Mirthe toe. Ik dacht er laatst gewoon aan en heb dat van iemand een beetje vaag gehoord. Je bent gewoon dingen aan het verzinnen zegt Marciano. Echt niet lacht Mirthe. Wie zei dat vraagt Marciano. Mirthe antwoordt dat ze niet vergeetachtig is maar met zulke dingen wel. Ik ken het neefje van Gert-Jan geeft ze daarna toe. Niet veel later gaan de twee ook naar bed.

Inmiddels is een nieuwe dag weer aangebroken. De deelnemers ontbijten wat en de dag start wederom rustig. Er wordt vandaag alweer gespeculeerd wat er vandaag gaat gebeuren. Wordt het een verdienopdracht, vrijstelling of toch een eliminatie? Maar dat is nog even afwachten…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.6]

Laat een reactie achter