Home » Het feest loopt uit de hand, knallende ruzie tussen Kim en Marciano

Het feest loopt uit de hand, knallende ruzie tussen Kim en Marciano

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het afscheidsdiner van Marciano. Hierna was het tijd voor een feestje. Er werd gedraaid met de dj booth die besteld is uit het entertainmentboek en de deelnemers genoten ervan. Maar het feestje liep niet zo gezellig als aanvankelijk gehoopt…

Kim en Marciano hadden namelijk ruzie. Als de loods wordt opgeruimd horen we Kim boos schreeuwen dat ze iemand dood maakt. En er klinkt een hoop kabaal, alsof er iets  gegooid wordt. Blijkbaar heeft Marciano wat intiemer met Kim gedanst en dat is in het verkeerde keelgat van Kim geschoten. Is dit serieus vraagt Wendy zichzelf af. Marciano zou zijn hand ook op de heup van Wendy hebben gelegd. Kim D zegt buiten tegen Wendy, dat ze een tweede gele kaart helemaal niet erg vindt. Ik ook niet maar mijn naam hoeft daar niet gebruikt voor worden antwoordt Wendy. Erik zegt dat ze beter even weg kan blijven. Ze is ook erg zat merkt Kim D op. Moraima komt ook bij Wendy staan en benadrukt dat ze niets verkeerds gedaan heeft. Wendy gaat daarna richting bed waar Gert-Jan ook nog eens zegt dat ze niets verkeerds heeft gedaan. Je gaat nu lekker naar de slaapkamer. Ik had niet verwacht dat deze ruzie ineens om mij ging zegt Wendy. Gert-Jan stond er ook van te kijken.

Kim zit ondertussen achter de bar haar beklag te doen. Wanda snapt het maar je moet je niet laten kennen. Ik ga morgen mijn 24 uur aanvragen en lekker naar huis zegt Kim. Ik wil hier niet zitten met die tering debiel. Het is nu voorbij dat kan ik je wel vertellen. Ik had hem een klap voor zijn bek gegeven, het is dat ik hier nu zit. Don’t f*ck with me. Je moet me niet aanraken als ik boos ben dus ik zei donder op. Jasper geeft haar uiteindelijk een knuffel en Kim herhaald nog een keer dat ze haar 24 uur aan gaat vragen, morgen ben ik pleite. Ik ben er oprecht helemaal klaar mee. Uiteindelijk gaat Kim naar bed…

Marciano blijft nog enige tijd wakker en praat met Sasha over wat er gebeurt is. Marciano vraagt af wat hij verkeerd gedaan heeft. Je hand bij iemand verkeerd gelegd in haar ogen antwoordt Sasha. Zij heeft het in haar hoofd dus het maakt niet eens uit. Mijn hand is onschuldig geweest zoals zij zich gedraagt heeft merkt Marciano op. Ik ben in contact geweest met Wendy, wat nooit verkeerd was. Zij heeft dat gezien als het kan niet. Ze valt dat meisje af om iets wat ze zelf niet eens weet en begint te schelden met een woord waar ik niet achter sta. Als dit is wat je wilt, ik ben te oud voor dit.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en Kim wil dat Marciano een gesprek aanvraagt en wel nu. Marciano typt iets op de laptop en Kim verlaat het kantoor weer. Later lijkt Kim haar spullen te pakken, ze haalt alles uit de kasten en legt het klaar op bed.  Tegen Isaac zegt ze dat ze echt weg wilt en al snel volgen er tranen… Zou Kim echt een jaar  van je leven verlaten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.8]

1 Reactie

Cisca 29 januari 2023 - 11:36

Laat haar maar lekker naar huis gaan. Vreselijk dat gevloek van haar. Ze kwetst een heleboel mensen hiermee. Zo jaloers als zij is. Ik hoop dat ze echt weggaat !!! Ze haalt het hele programma naar beneden.

Beantwoord

Laat een reactie achter