Home » Marciano geeft een afscheidsdiner door middel van een music dinner show

Marciano geeft een afscheidsdiner door middel van een music dinner show

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag is het afscheidsdiner van Marciano. Hij is nog enige dagen manager in een jaar van je leven maar hij heeft van alles uit de kast gehaald want er is van dit moment meteen een evenement gemaakt. Namelijk een music dinner show! De keuken is afgeschermd zodat de deelnemers niet kunnen zien wat voor eten ze krijgen. Maar aan een verlichting en een dj booth is ook gedacht. Imaddidin heeft een aantal deelnemers nog een dj workshop gegeven en vanavond gaat hij draaien. De tafels zijn in de loods gezet en als iedereen in zijn beste outfit zit en helemaal opgedoft is, is het tijd voor de music dinner show.

Voordat er gegeten kan worden neemt Marciano nog even het woord. Ik wil even met zijn allen proosten, dit is mijn afscheidsdiner. Gelijk ook een avondje eraan geplakt. Gezellig met zijn allen, laten we het ook gezellig houden en enjoy voegt hij eraan toe. De deelnemers gaan daarna lekker eten, er komt van alles voorbij waaronder sushi. Uiteraard is er een drankje, een achtergrondmuziekje en de discolichten gaan aan. Het ziet er gezellig uit en vanavond en als iedereen gegeten heeft gaat de muziek een standje harder. Gaat de rest van de avond net zo gezellig verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter