Home » Mexx onthult wat er gebeurd is tijdens de nachtelijke ruzie waardoor ze een jaar van je leven moest verlaten

Mexx onthult wat er gebeurd is tijdens de nachtelijke ruzie waardoor ze een jaar van je leven moest verlaten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx moest een jaar van je leven verlaten nadat ze in korte tijd twee gele kaarten ontving. Bij een nachtelijke ruzie van afgelopen zaterdag liep het totaal uit de hand. Buiten beeld, inmiddels is Mexx weer thuis. Daar vertelt ze haar kant van het verhaal aan mooischijndel.nl

De eerste en tweede gele kaart zijn uitgedeeld omdat Mexx tijdens een ruzie onder invloed van alcohol met dingen gooide en zo haar zender brak. De andere deelnemers dachten dat Martin en ik ruzie hadden maar dat was niet het geval legt Mexx uit. Ik lag in bed en hij legde de pot met briefjes voor een date met hem naast me neer, ik zeg ga weg, ik wil slapen en duw hem weg waardoor de pot valt. Een andere kandidaat, Jan Willem, pakte me bij m’n nek en toen ben ik geflipt. Mexx wist dat ze hierdoor rode kaart zou krijgen en een jaar van je leven hierdoor moest verlaten. Mexx vindt het jammer dat ze er zo is uit gegaan. Het is spijtig dat ik eruit lig maar ik ben daar nu wel blij mee. Ik dacht dat m’n familie boos was als ik thuiskwam maar iedereen was blij en vrolijk. Mijn missie is geslaagd, ik ben trots dat ik mezelf ben gebleven eindigt ze.

Bron: mooischijndel.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 1.9]

5 Reacties

Karin 7 februari 2023 - 18:58

Gelogen

Beantwoord
Bets 7 februari 2023 - 22:47

Laten we eerlijk zijn. Productie moet ff informeren welke zenders bb gebruikt en ook informeren wat ze kunnen doen om dit voor kijker aantrekkelijk te houden. Ik vind er niks meer aan.

Beantwoord
Sjoeke 9 februari 2023 - 00:14

Compleet gestoord, ze hebben daar toch een huis psycholoog of psychiater. Die moet toch ook tot de conclusie komen dat zo iemand echt behandeling nodig heeft voor eigen bestwil en de toekomst.

Beantwoord
Sharita 11 februari 2023 - 00:12

Ik vind dit niet eerlijk Jan Willem greep haar bij de keel en voor hem geen sancties? Dit is een leuker reality programma dan Big Brother. Het mag alleen wel eerlijker qua sancties en meer actie het gaat bijna op een soap lijken. Jeffrey heeft geen enkele keer een gele kaart ontvangen voor hoe hij in het begin tekeer ging tegen Martin. Regie doe er wat aan !

Beantwoord
Ria 16 februari 2023 - 17:50

Ik vind het saai worden,kan de hele dag kijken als ik wil,nou,vaak lummelen ze alleen maar buiten of ze slapen,geef ze meer en langere opdrachten,dit gaat snel vervelen,zeker nu mexx en ja de jankert Kim er uit zijn,dat was nog grappig,nu Echt saai

Beantwoord

Laat een reactie achter