Home » Jan-Willem en Eunice trekken steeds meer naar elkaar toe en er gaat 276 euro van de prijzenpot

Jan-Willem en Eunice trekken steeds meer naar elkaar toe en er gaat 276 euro van de prijzenpot

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers twee stellingen behandeld. Een stelling van Jasper en Sasha om materialen te kopen voor het aankomende paasweekend. De kosten hiervoor zijn 192 euro. De groep gaat staan en een meerderheid stemt voor. De stelling voor kenzy van 84 euro is de volgende stelling die gedaan wordt. Die 84 euro is nodig voor het evenement de sterkste mens. Ook hier stemt de groep voor. Er gaat dus 276 euro van de prijzenpot af.

Verder trekken Eunice en Jan-Willem sinds het vertrek van Esther steeds meer naar elkaar toe. Afgelopen avond hebben de twee lang in de hottub gezeten met zijn tweeën. De twee zitten er lang in en kletsen over van alles en nog wat. Inmiddels is een nieuwe dag weer aangebroken en vandaag staat er weer een vergadering op het programma onder leiding van nieuwe manager Wendy. Jasper staat deze morgen op met een rot  gevoel. Hij heeft slecht geslapen en heeft na liggen denken. Hij heeft nog steeds een rot gevoel.  Maar er gaat nog meer gebeuren, vandaag is een Arabisch evenement georganiseerd door Rupert. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 3.8]

1 Reactie

Happy 6 april 2023 - 09:25

Jan willem is vrij.hoeft niet meer bang te zijn voor esther. Eucine is leuk.

Beantwoord

Laat een reactie achter