Home » Wanda vindt het de hel om samen te leven met Jeffrey

Wanda vindt het de hel om samen te leven met Jeffrey

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Wanda en Jasper gaan buiten even lopen. De twee hebben het niet over Jasper die te diep in het glaasje gekeken heeft maar over Jeffrey. Wanda stoort zich namelijk aan hem.

Wanda legt uit dat ze het vervelend vindt hoe er tegenover Mirthe wordt gedaan omdat ze een pannenkoek extra gepakt heeft. Er wordt gelijk iets over gevonden maar Kenzy had haar die pannenkoek gegeven. Ook de grap van Jeffrey over wat ze vanavond eten stoort haar. Ik kan er echt niet meer tegen, heel fijn dat iedereen zo’n knop heeft. Ik vind dat echt mega jaloersmakend echt waar. Het is ook respectloos dat je zo hard gaat blèren zodat ik niet meer mijn gesprek kan voeren. Dat is kleutergedrag. Het is gewoon respectloos, ik weet dat het een narcist is. Maar moet ik dan samenleven met zo’n persoon, hel echt de hel. Jasper denkt dat het makkelijker is dat ze hem kon negeren. Ik moet mijn gesprek onderbreken, afwachten tot hij klaar is met blèren en weer verder praten. Je moet letterlijk wachten op hem, dat valt niet te negeren. Of moet ik ook hard gaan schreeuwen om er bovenuit te komen? Ik snap je punt antwoordt Jasper. Het is alleen omdat hij zich f*cking verveeld gaat Wanda verder. Met zijn k*t bek. Als ik rustig op mijn bed zit hoor je hem ook nog. Je hoort hem overal. En zeker als ze met zijn tweeën gaan beginnen (Jeffrey en Isaac) de hele loods moet ze horen. Het enige wat ik kan zeggen is hoe meer je er op focust hoe erger het wordt merkt Jasper op. Het is een stukje onrecht waar ik niet tegen kan gaat Wanda verder. Het is niet naar mij toe maar wel naar iemand die ik mag. Jasper geeft toe dat hij zich ook aan hem irriteert. Hij is  gewoon steeds meer gaan denken dat hij het mannetje is en dat verdwijnt gewoon niet gaat Wanda verder. En het is inderdaad mijn trigger point maar normaal kun je dat loslaten maar hier kan dat niet. Het irriteert mij dat hij het expres Kenzy lastig maakt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.1]

6 Reacties

Manuela 11 februari 2023 - 17:10

Wanda is geobsedeerd op Jeffrey en dingen die zij zegt zijn niet normaal… hoe zij over mensen praat achter hun rug om … ze vind zichzelf geweldig, knap mooi enz en dan zegt ze dat Jeffrey een narcist is ? Haha van mij mag ze zo snel mogelijk jaar huis naar haar vriend… als ie slim is heeft ie al de benen genomen pff

Beantwoord
coby 11 februari 2023 - 17:12

ja maar wie is wanda dan ze is met jasper maar kan haar niet laten gaan want er zit een vriendje thuis dat zijn haar frustaties en wanda jij bent ook niet een van de gezelligste altijd maar een ander maar kijk in de spiegel

Beantwoord
Iet 11 februari 2023 - 19:33

Dat meisje heeft altijd w ast te zeuren wat een zeur is dat kijk eerst naar je zelf en zeg dan wat van een ander

Beantwoord
Rina van zundert 11 februari 2023 - 21:59

Jeffrey moet echt aangesproken worden door de programmaleider je hebt hier te doen niet alleen met n narcist maar iedereen ziet toch dat dit ontoelaatbaar pestgedrag is dit moet gestopt worden kan echt niet

Beantwoord
DUTCHYxgx 11 februari 2023 - 22:21

aaaaargghhhhh laat aub dat alarm afgaan en geef ze een super lange challenge, ze vervagen van saaiheid…………

Beantwoord
OhHallo 16 februari 2023 - 21:43

Wanda heeft gelijk. Jeffrey is een strategische nihilist die zich superieur voelt. Hij zou heel veel van ‘zijn’ Kim kunnen leren.

Beantwoord

Laat een reactie achter