Home » Jasper heeft te diep in het glaasje gekeken en zegt naar huis te willen

Jasper heeft te diep in het glaasje gekeken en zegt naar huis te willen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de vrijmibo. De deelnemers mochten enige tijd genieten van muziek en uiteraard een drankje. Martin hield zich aan zijn belofte, hij heeft geen druppel alcohol op. Er werd gedanst, gekletst en een spelletje gespeeld. Jasper had  daarin tegen iets teveel gedronken en sprak met een dubbele tong.

Op de bank praat hij met Wanda, Kenzy en Mirthe. De dames lachen om hoe hij overkomt. En Jasper zegt dat ze helemaal gek zijn. Ik ga jullie zeggen ik ga morgen mijn 24 uur aanvragen. Kenzy antwoordt dat ze manager is en nee zegt. Moet jij eens opletten hoe snel ik de poort uit ben zegt Jasper. Laat hem maar even razen zegt Wanda, hij heeft teveel wijn op en hij gaat gekke dingen zeggen. Morgen hebben we het erover en dan komt het weer helemaal goed met Jappie. Je kan pas je 24 uur indienen op maandag dat betekent dat je dinsdag pas naar huis kan en dan praten we er nog wel een keer over. Jullie zeggen zoveel dingen die totaal niet helpen merkt Jasper op.

Uiteindelijk is Jasper op de kussens bij het managerskantoor in slaap gevallen. Wanda komt hem wekken om hem vervolgens in bed  te krijgen, dat gaat nog niet zo makkelijk maar uiteindelijk ligt hij erin. Wanda gaat vandaag een goed gesprek met hem hebben. Ook andere deelnemers valt het op. Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. Wordt vast en zeker vervolgd!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.4]

3 Reacties

Ikke 11 februari 2023 - 10:15

Zenderchek !!!! De helft heeft ze niet om

En dan die vreselijke irritante ruis op t geluid continu !!!!!

Beantwoord
Carry 11 februari 2023 - 12:18

Die mannen die steeds maar op de bank hangen en zo goed als niets uitvoeren en het er steeds over hebben wie eruit moeten terwijl die mensen juist nuttig zijn in de groep. Die bankhangers mogen eruit en de actieve en nuttige mensen moeten blijven.

Beantwoord
Ikke 11 februari 2023 - 15:03

Al dat commentaar over ester en jan willem pfff ik snap die humor tussen die twee wel ik vindt t kei leuk om te zien met dr chipje nootje en dipsausje en lekker ff mouwen tegen elkaar…ook jan willem is gesteld op haar de chemi zien we heus wel ook een vriendschap is liefdevol daar hoeft geen relatie aan re zitten russen een vriendschap tussen een man en een vrouw…. Ebtw jan willem zei gisteren als ik win neem ik jou en eric mee op vacantie en niet ester die dat vroeg ze sloeg t zelfs af…dit is gewoon lekkere droge humor tussen die twee

Beantwoord

Laat een reactie achter