Home » Martin biedt zijn excuses aan tegenover de groep en beloofd niet meer te drinken

Martin biedt zijn excuses aan tegenover de groep en beloofd niet meer te drinken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De groep is vandaag lekker aan het sporten in het zonnetje. Kim D heeft een sport circuit opgesteld. Tijdens het sporten heeft Marin een kort gesprek met Jasper over Mexx die een jaar van je leven per direct moest verlaten. Time will heal the wounds zegt Martin tegen Jasper. Tijdens de heling voelt dat niet zo zegt Jasper maar het is wel zo. Martin hoopt dat ze gelukkig thuis is, elke dag kan kijken en ik ook voor haar strijd. Dat is het enige waarop je kunt vertrouwen antwoordt Jasper. Ze krijgt ook de begeleiding die ze hier binnen krijgt gaat Martin verder. Dat heeft mij al gerustgesteld. Dan zegt hij dat hij de groep ook nog wil aanspreken, Jasper denkt dat dat geen slecht idee is.

Aangezien iedereen buiten is roept Kenzy de groep bij elkaar. Martin neemt vervolgens het woord, dank jullie wel dat iedereen er is. Over wat er afgelopen zaterdag gebeurd is. Gisteren was niet het moment om iets te zeggen, ik zat nog te hoog in mijn emoties. Ik heb het even lekker laten gaan. Ik heb er goed over nagedacht en bij deze mijn excuses voor wat er gebeurd is. Het had niet moeten gebeuren maar daarbij vraag ik ook jullie hulp voor in het vervolg. Ik heb besloten, nee ik ga niet weg trouwens, ik heb besloten de fles te laten staan. Geen alcohol meer te drinken, ik denk dat dat voor veel mensen een boosdoener is. Wil niet zeggen dat dat het was over wat er afgelopen zaterdag gebeurd is. NOgmaals mijn excuses en ik hoop dat jullie mij in de gaten willen houden dat ik ervanaf blijf. Ik snap dat mensen boos zijn, dat is logisch en geheel terecht. Dat mag je ook nog vooral blijven zijn maar ik wilde dit even aan de groep gezegd hebben. Ik hoop dat jullie mij daar ook een beetje bij kunnen helpen. Dat was het. De groep klapt en gaat weer uit elkaar. En Martin krijgt nog wat knuffels van zijn medebewoners.

Later hebben Isaac en Martin het over. Isaac denkt dat Martin de belofte die hij gedaan heeft niet had moeten doen. Je moet dat 7 maanden volhouden. Jij dronk al maar dat is je eigen ding benadrukt hij. Je maakt een belofte aan jezelf en niet aan de groep. Maar de groep vindt er wat van. Als je daar jezelf mee wilt straffen is dat aan jou. Ik heb meer verloren hierbuiten hierdoor zegt Martin. Dat is mijn ding. Ik heb ook plezier zonder die shit. Ik maak geen belofte om schuld te bekennen. Isaac denkt wel dat als Martin de fout ingaat hij er ook op wordt aangetikt. Hou het voor jezelf en niet aan de groep. We lopen weg en ik hoor alweer dingen links en rechts. Laat ze maar wat zeggen merkt Martin op. Isaac is blij dat hij zijn ei kwijt is, nu weer doorpakken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Rina 7 februari 2023 - 13:04

Wat.lief
Van.mattin.ik
Hoop
Dat.je.het.doet

Beantwoord
Diane vd Mortel 8 februari 2023 - 11:20

Lief? Gewoon normaal. Ga thuis detoxen, zijn we er vanaf.

Beantwoord

Laat een reactie achter