Home » Oud deelnemer Kim is klaar met Marciano nadat hij afgelopen avond met Babette in bed lag

Oud deelnemer Kim is klaar met Marciano nadat hij afgelopen avond met Babette in bed lag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het is een rustige dag in de loods, iedereen moet een beetje opstarten en doet het rustig aan na het feest van afgelopen avond. Er is van alles gebeurd na het feest.

Babette en Marciano zijn afgelopen avond in bed beland. Er is niks gebeurd, Babette heeft even bij Marciano in bed gelegen en ging toen op haar matras op de grond liggen. Ook in de morgen lag ze even met hem in bed te kletsen. Uiteindelijk gaat ze uit bed en komt Zoë tegen. Ik heb wel een mededeling, Kim stond aan het hek. Babette reageert verbaasd en Zoë laat weten dat het een grap was. Het matras wordt weer naar beneden gebracht. Later gaat Babette met Zoë in de kas zitten. Ze praten onder andere over Wendy die dronken was. Maar ook over de actie dat ze bij Marciano zat. Ik zei al ik kan het niet maken en hij zei kom kom. En Marciano hield haar vast en dat had ze niet ingecalculeerd. Ook zou hij aan haar gevraagd hebben of ze hem een echte man vond. Verder wordt er nog over Wanda gesproken, Jasper is bij haar komen liggen. Ook Sasha die verdrietig en zeer boos was komt nog aan bod.

Oud deelnemer Kim heeft overigens deze actie wel gezien. Via social media laat ze er wel wat over los. Blij is ze er niet mee uit haar status op te merken. Ze laat het volgende weten: “Allereerst echt onwijs bedankt voor alle lieve berichtjes die ik krijg! Ik waardeer het enorm. Wat Marciano betreft is dat wel duidelijk na wat er is vannacht. En ook voor de duidelijkheid, nee ik sta niet bij de loods en kom daar ook niet. De vorige keer dat ik daar was was een afspraak met Marciano die ik wilde nakomen, want ik hou mij wel aan afspraken die zijn gemaakt. Ik ga lekker verder met mijn proces en de dingen waar ik mee bezig ben, focus on the positive things, want er gaan hele leuke dingen komen.”

Verder is het een brakke dag in een jaar van je leven. Iedereen doet zijn of haar ding en het gaat er rustig aan toe, wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.8]

4 Reacties

Ikke 4 maart 2023 - 13:32

Zelfs rupert manager verwacht post voor de gele kaarten vsn Babette en Zoë

Omdat hij had gemaild of t op drie mocht voorb jappie en sas en dat mocht niet

Dus dan Babette en Zoë ook niet

Gooi die zormerrrrrr en eindelijk eens in 20000 er af

Beantwoord
Ikke 4 maart 2023 - 16:10

O ononjappie stond zo vrolijk op en was gelukkig eindelijk heeft uh of had hij wanda

Hij hoort nu dat wanda verdrietig is van jeff

Jappie weer in zak en as !!!

Hij drinkt al de hele dag rode wijn die op de afzuigkap staat in de keuken oei oei wat brengt dat nog vandaag???

Beantwoord
Ikke 4 maart 2023 - 18:26

Nou kom op heel dr dag gewacht en naar vreselijke saaie streams gekeken

Nu zijn ze allemaal aanwezig om te eten

Hop hop bericht voor de manager !!!!

Gele kaarten latrn flapperen !!!!!!

Beantwoord
Ikke 5 maart 2023 - 11:23

MAAR Jullie namen vanmorgen de prijzenpot close up in beeld !!!

Dus nog goede hoop dat er vandaag een paar gele kaarten uitgedeeld geen worden please !!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter