Home » De deelnemers hebben een knallend halfjaar feest in een jaar van je leven

De deelnemers hebben een knallend halfjaar feest in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond na het gourmetten was het tijd voor een feest. Het halfjaar feest! De deelnemers hebben het groots aangepakt. De sluis staat vol met grote koffers. Er is een dansvloer en fotobalie. Als alles opgebouwd is kan het feest beginnen. Iedereen is overigens in het wit gekleed. Voordat het feest echt losbarst komt het feestcomité naar voren en Kenzy laat weten dat ze nog iets te zeggen hebben over iedereen. Als we je naam noemen kom dan even op de dansvloer staan. Neem ook een drankje in de hand want we gaan zo proosten. Een voor een wordt er wat leuks over de deelnemers gezegd.

We hebben nu iedereen gehad zegt Isaac dan, we gaan dadelijk op een mooie manier ons laatste half jaar vieren. Ik moet het toch zeggen, ga verantwoordelijk met de alcohol om. Let op elkaar en laten we er een super mooie avond van maken met zijn allen. Ik wil jullie met zijn allen uitnodigen op het podium voor het start nummer en nemen een drankje met zijn allen. De muziek start en het feest is begonnen! De deelnemers dansen, maken een foto, drinken alcohol en hebben een gezellige tijd. De lampen blijven lang aan maar uiteindelijk gaan de lichten toch uit. Het effect van de dansvloer komt dan ook een stuk mooier over. De deelnemers juichen, ze zijn blij dat de lichten even uitgaan. Uiteindelijk gaan de lichten weer aan, Imadiddin draait nog een paar liedjes en dan zit de muziek erop. Isaac meldt dat om 13:00 uur alle spullen worden opgehaald. Morgen om 11 uur knallen we er alles eruit. Het feest zit erop, maar de deelnemers gingen nog lang door…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

1 Reactie

yvonne kerssens 4 maart 2023 - 20:54

gezellig weer een feestje ! ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter