Home » De deelnemers doen een verdienopdracht en genieten van een feestelijke dag

De deelnemers doen een verdienopdracht en genieten van een feestelijke dag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers vieren vandaag dat een jaar van je leven een half jaar bestaat. Na de brunch is het tijd voor een spel. Dit keer het spel jongens tegen de meisjes. Bern stelt allerlei vragen die van alles met een jaar van je leven te maken hebben. Per team moeten telkens 1 persoon naar voren komen en bij een bokaal gaan staan. Diegene die als eerste het buisje pakt (een knop is er niet) mag de vraag beantwoorden. Uiteindelijk hebben de mannen gewonnen.

Niet lang daarna is het tijd voor de verdienopdracht die gisteren al aan werd gekondigd. De stem neemt het woord: beste deelnemers, hopelijk hebben jullie goed geoefend de afgelopen 24 uur want met het eventuele geld wat jullie verdienen zullen jullie het wel eens lang uit moeten houden. Jullie vormen zo dadelijk per slaapkamer een team en elke deelnemer komt aan de beurt om een boek, film televisieprogramma, lied, spreekwoord of gezegde uit te beelden. Daarbij mag geen geluid gemaakt worden door de uitbeeldende deelnemer. Als je aan de beurt bent kies je bij de scheidsrechter een nummer die correspondeert met een kaartje waarop staat wat je moet uitbeelden. Elke deelnemer krijgt 30 seconden de tijd om het uit te beelden. Wordt het binnen die tijd geraden dan verdienen jullie 25 euro voor de huishoudpot. Absolute stilte voor de  niet spelende slaapkamers is absoluut vereist. Voorzeggen betekent een gele kaart en 10.000 euro euro boete van de prijzenpot.

Daarna mag slaapkamer 1 als eerste. Een voor een gaat er iemand van de slaapkamer naar voren. Het spel duurt enige tijd maar uiteindelijk weten de deelnemers 350 euro te verdienen met deze opdracht. Gaat dit voldoende zijn voor de komende tijd? Na de verdienopdracht gaan de deelnemers gezellig eten. Er staan gourmetstellen klaar, er is allerlei soorten vlees. Zelfs aan biefstuk mag het niet ontbreken. Uiteraard is er ook een lekker drankje bij. Het is een feestelijke bedoeling. Hoe gaat de rest van de avond verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

1 Reactie

Thea 3 maart 2023 - 18:28

Mooi feestje

Beantwoord

Laat een reactie achter