Home » Mirthe en Eunice praten hun ruzie die resulteerde in een gele kaart uit

Mirthe en Eunice praten hun ruzie die resulteerde in een gele kaart uit

Afgelopen avond hadden Eunice en Mirthe een lang gesprek in de kas. De twee besloten de eerdere ruzie te bespreken. De ruzie die uiteindelijk resulteerde in een gele kaart voor Mirthe en 10.000 euro boete.

Eunice legt aan de hand van een boek uit waar haar gedragingen vandaan komen. En Mirthe legt op haar beurt uit dat ze Jan-Willem gewoon negatief en niet respectvol vindt. Ik vind het een beetje nep van jou, hoe kun je zoiets voelen over hem? Eunice legt uit dat ze met hem andere gesprekken gehad heeft. Ik stelde ook vragen waarom hij zo reageerde. Ik heb zoveel geluksmomenten met hem gehad. De emotionele bankrekening was heel hoog. Dit was zijn spel niet, hij sliep ook niet altijd goed, hij heeft ook een piep in zijn oor, zijn schouders. Hij was hier zichzelf niet. Hij kon ook wel leuk zijn geeft Mirthe toe. Je maakte je ook zorgen om mij gaat Eunice verder. En dat betekent dat je ook van mij houdt. Dat waardeer ik enorm maar mijn contact met hem was op een ander niveau.

Mirthe zegt dat ze allebei moeten aanpassen, het is geven en nemen. Er zitten sommige dingen zo diep in ons. Eunice benadrukt dat ze wel aan het veranderen is. In het verleden kon ik niet zo’n gesprek voeren met iemand. Ik werk nog hard aan mijzelf omdat ik het belangrijk vindt. Ik wist dat ik bepaalde dingen en vaardigheden miste. En dat ook wilde leren. Als ik iets fout doen ben ik echt bereid om naar mijzelf te kijken. Mirthe denkt dat er altijd 2 fout zijn, ik had eerder moeten communiceren. Eunice antwoordt dat de rest nu het beeld heeft dat ze altijd de leiding heeft en je kleineerde. Ik had ook wat duidelijker moeten zijn geeft Mirthe toe. Eunice zegt dat ze wel geleerd heeft om te luisteren naar de gevoelens. Ik gun jou dat je ver komt in het spel. Het was gewoon verkeerd. Mirthe benadrukt wel dat ze geen andere dingen gezegd heeft tegen de rest dan dat zij weet. Ik heb ook het idee dat mensen nu aan het stoken zijn. Eunice had verwacht dat ze op haar zou stemmen maar dat is volgens Mirthe niet het geval. Het is een spel benadrukt Eunice, als je mij weg wilt stemmen dan ga je niet denken ze heeft iets voor mij gedaan. Je moet tactisch gaan kijken. We weten nu gewoon dat we af en toe afstand moeten houden merkt Mirthe op. Ja antwoordt Eunice, het waren ook te veel rollen bij elkaar. De dingen die we samen deden. En mijn gevoel van verantwoordelijkheid was te hoog. Ik moet meer verantwoordelijkheid nemen voor mijzelf. Maar ik kan niet veranderen dat als iemand mij nodig heeft ik wil helpen. Mirthe geeft toe dat ze zelf minder moet nadenken over bepaalde negatieve dingen die gebeurd zijn. Ik kan soms overdrijven en daar ben ik fout in. De twee geven elkaar uiteindelijk een knuffel. Dank je wel dat je mij haalde zegt Mirthe. Ik heb gewoon iets recht te zetten en dat doe ik ook laat Eunice weten. We gaan het spel lekker afmaken, ieder op zijn manier.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.9]

Laat een reactie achter