Home » Eunice vindt het onterecht hoe de eliminatie gegaan is en denkt dat er een mol is

Eunice vindt het onterecht hoe de eliminatie gegaan is en denkt dat er een mol is

Eunice besluit afgelopen avond om het gesprek aan te gaan met Bern over de vorige eliminatie. De eliminatie waar Janet uiteindelijk verloor en een jaar van je leven moest verlaten. Eunice vindt dat de eliminatie op een aparte manier is gegaan en denkt dat er een mol is.

Wat er gebeurde met Janet was zo verrassend zegt Eunice. Ik ben vandaag naar Babette gegaan van wist jij dat het Rupert zou worden? Want ik zag hun met hen praten. Ik zag Bern ook naar jou toe lopen. Wat heeft hij gezegd? Heeft hij gezegd dat het Rupert zou worden? Nee zei ze, het enige wat je zei dat de plannen zijn veranderd. Dat het niet Zoë is geworden wilde ik alleen zeggen voegt Bern er op zijn beurt aan toe. Ik wil alleen aan jou vertellen dat ik dat gevraagd heb gaat Eunice verder. Want in mijn hoofd is er van alles gaan vragen. Van hoe kan het dan. Het is niet erg maar ik ben niet iemand die in zijn hoofd allemaal wat gaan bedenken. Wisten hun dat het Rupert zou worden? Ik heb dat niet tegen hen gezegd antwoordt Bern. Ik heb wel gezegd dat het Zoë niet zou worden en dat ze daarom wellicht de conclusie hebben getrokken dat het Rupert zou worden. Maar dat is niet van mij geweest, hij was niet mijn voorkeur. Ik had liever Imadiddin gedaan. Ik vond het voor Janet heel sneu merkt Eunice op. Ik dacht echt hoe kan het dan dat Rupert kon kiezen voor die andere? Ik zag jou praten met hun en Sasha met Marciano. Dus dan weet ik al hoe het zit. Ik heb ook aan Babette gevraagd. Ik vind het zo onterecht. En dat komt dus omdat ze het wisten. Jij vindt nu dus dat het door mij is gekomen zegt Bern. Maar dat is niet mijn intentie geweest. Mijn intentie was hen vertellen dat het Zoë niet zou worden. Niet met daarin de boodschap dat het Rupert ging worden. Laat staan dat ze last minute hun plannen zijn gaan wijzigen. Ik wist niet dat Janet gekozen zou worden als ik zou zeggen Zoë is het niet geworden.

Wat later verteld ook Babette aan Marciano wat er speelt. Bern en Babette hebben met elkaar tactisch gesproken voor de afgelopen eliminatie.  Ze (Sasha) zegt tegen mij dat Bern naar mij toe kwam om dingen te bespreken en dat ik de informatie door zou hebben gegeven. Dat er op Rupert zou worden gestemd. Eunice weet alleen niet dat Bern in eerste instantie zei we gaan op Eunice. Marciano vraagt wat het probleem is. Er is geen probleem, ik geef je alleen door wat zij tegen mij zegt antwoordt Babette. Marciano verteld dat Eunice het gevoel heeft dat niemand te vertrouwen is. Dat er afspraken gemaakt worden en alsnog wordt door gel*lt. Ze denkt dat er een mol is, en ze vindt het heel erg voor Janet. Omdat ze niet het gevoel had dat ze erop zou komen. En dat vindt ze gewoon moeilijk. Op dat moment wordt het gesprek verstoord door een buitenstaander die roept “Marciano, inpakken en naar huis. Je moet naar huis!” Daarna gaat het geluid uit en is er niets meer van te volgen.

Babette besluit uiteindelijk naar Eunice te gaan. Ik weet niet wie het heeft gezegd begint Babette. Maar ik wil dat je weet dat Bern geen naam tegen mij genoemd heeft. Ik wil wel echt dat je dat weet benadrukt ze. Ik heb daar niks van meegekregen. Als het wel zo zou zijn zou ik het zeggen. Ik weet niet wie wel maar ik denk dat je op zoek bent naar de mol. Mh mh zegt Eunice en Babette zegt we doen het later wel. Eunice heeft geen microfoon om omdat ze kleding aan het passen is voor het naderende gala. Wordt wellicht vervolgd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Laat een reactie achter