Home » Janet verlaat definitief een jaar van je leven

Janet verlaat definitief een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Janet heeft de eliminatieopdracht tegen Rupert verloren. Rupert wist als eerste bij de 0 punten te komen en mag blijven. Janet heeft 1 uur de tijd om haar spullen in te pakken voordat ze een jaar van je leven moet verlaten.

Janet gaat dan ook haar spullen pakken Wendy, Eunice, Sasha, Jasper en Erik staan erbij. Janet vindt het wel raar, ik had het eigenlijk ook nog niet verwacht voegt ze eraan toe. Wat was eigenlijk de motivatie Wen vraagt ze. Wendy antwoordt dat Rupert tegen haar wilde. Grappig antwoordt Janet terwijl ze verder inpakt. Als de spullen gepakt zijn maakt Moraima haar mee op. En ze trekt een mooie jurk aan. Daarna gaat ze de loods in waar ze een applaus krijgt van de groep. Ze gaat staan en krijgt het even moeilijk.

Als Janet zich herpakt heeft zegt ze dat ze zo’n brief gemaakt had maar ik ga niet veel zeggen. Ze slaat haar handen voor haar ogen. Ik mag jullie allemaal stuk voor stuk. Ik heb een reuze leuke tijd gehad hiero. Ik heb geprobeerd voor iedereen te zorgen. Ik had het nog niet verwacht maar ergens hou je er toch rekening mee. Ik hoop dat jullie allemaal nog een leuke tijd te gemoed gaan. Geniet van het gala feest en alle spelletjes die er nog komen. Ik ga jullie vast volgen en neem jullie allemaal mee op reis. En ik zou zeggen succes allemaal, ik weet eigenlijk niet meer wat ik zeggen moet. De groep klapt en ze krijgt knuffels van haar mededeelnemers. Sasha doet haar mak-up nog even goed en zegt dat het toch raar is om weer thuis te zijn. Janet pakt vervolgens haar koffer en loopt richting de poort terwijl de rest klapt. Ze zwaait nog een keer en stapt de poort door. Het avontuur voor Janet in een jaar van je leven zit er definitief op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 3.7]

Laat een reactie achter