Home » Janet verliest de eliminatieopdracht en moet vertrekken

Janet verliest de eliminatieopdracht en moet vertrekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Janet en Rupert moeten een eliminatieopdracht doen. De twee zijn geselecteerd en moeten darten. Diegene die als eerste 501 punten op 0 weet te krijgen is verzekerd van een plek in het programma. De ander moet een jaar van je leven verlaten. Maar wie moet weg? Rupert of Janet?

Janet en Rupert wensen elkaar het beste, we gaan er het beste van maken zegt Janet. Ondertussen wordt het dartbord opgehangen en zodra alles klaar is mogen de twee een proef ronde darten. Janet en Rupert mogen ieder 3 pijlen gooien. Daarna mag er bepaald worden wie de eliminatieopdracht mag beginnen. Ieder mag een keer gooien en diegene die de hoogste score heeft mag als eerste beginnen. Beide gooien 0 dus het moet overnieuw. Janet gooit 0 en Rupert gooit 1. Rupert mag beginnen en gooit 48. Janet mag vervolgens gooien en weet 23 punten bij elkaar te krijgen. Rupert is dan weer en gooit 38 punten. Janet mag klaar staan en gooit uiteindelijk 36 punten. De stand is 415 voor Rupert en Janet 442. De eliminatieopdracht duurt vrij lang. De twee gooien enige tijd door. En Rupert weet een flinke voorsprong te behalen. Hij moet nog 226 punten en Janet 341. Maar uiteindelijk trekt Janet het weer redelijk gelijk door een aantal mindere beurten van Rupert. Het staat 221 voor Rupert tegen 273 van Janet. Uiteindelijk weet Rupert toch zijn voorsprong flink te behouden. Het staat 108 tegen 184. De twee gooien nog even door, het staat 19 voor Rupert tegen 95 punten voor Janet. Hij gooit succesvol op de 16 en de 3. Wat betekent dat Rupert de opdracht gewonnen heeft. Janet heeft verloren en de stem laat weten dat ze 1 uur de tijd heeft om haar spullen te pakken. Jou avontuur in een jaar van je leven zit erop. Rupert en Janet geven elkaar een knuffel. Het is een kwestie van geluk zegt Janet. Ook Janet krijgt knuffels van haar mededeelnemers. En gaat haar spullen pakken…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.2]

Laat een reactie achter