Home » Janet en Rupert moeten een eliminatieopdracht uitvoeren

Janet en Rupert moeten een eliminatieopdracht uitvoeren

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze nieuwe dag in een jaar van je leven start rustig maar dan worden de deelnemers opgeschrikt door het alarm. Iedereen moet naar de slaapkamers en daar afwachten op wat er komen gaat. Wordt het een verdienopdracht of een eliminatie? Zodra de deelnemers de loods in mogen verteld de stem wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, de eerste opdracht die jullie hier in de loods moesten spelen was darten. Maar nu moeten jullie ervoor zorgen dat dit niet ook jouw laatste opdracht wordt. Want jullie gaan een eliminatieopdracht spelen. Deze opdracht wordt niet door één maar door twee deelnemers uitgevoerd. Welke deelnemer lukt het als eerste om 501 punten weg te spelen? Jullie gooien straks om de beurt. En bij iedere beurt mag een deelnemer drie pijlen gooien. Jullie werpen vanaf de officiële afstand van 2 meter en 37 centimeter. We hanteren voor de telling de punten op het bord. De regel is dat je binnen een beurt precies op 0 punten uit moet komen. Gooi je binnen je beurt teveel punten? Dan telt de hele beurt niet mee en behoudt je je vorige punten aantal. De deelnemer die als eerste op 0 staat is verzekerd van een plek in het programma. De geselecteerde deelnemers mogen zo dadelijk een beurt proef gooien. Mirte heeft de eliminatie vrijstelling opdracht gewonnen en is dus vrijgesteld van deze opdracht. Over 30 minuten moeten jullie een keuze maken. Succes met het maken van je keuze.

De groep gaat uit elkaar en er volgt redelijk wat overleg. Want wat is nou de beste keuze? Na een half uur moet iedereen weer in de loods komen en is het tijd om te stemmen. Een voor een brengen de deelnemers hun stem uit. Uiteindelijk is er een uitslag. De stem laat weten dat Janet en Rupert de eliminatieopdracht uit moeten voeren. Beide hebben 6 stemmen gekregen. De twee krijgen nu een ronde om te oefenen en daarna start de eliminatie. Hoe dat verloopt lees je zo terug in een nieuw nieuwsbericht. Wie zal uiteindelijk een jaar van je leven moeten verlaten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]

Laat een reactie achter