Home » Djedi geeft een droompresentatie aan de groep maar vertelt niets over haar vertrek

Djedi geeft een droompresentatie aan de groep maar vertelt niets over haar vertrek

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond nam Djedi Sasha en Bern even apart in de slaapkamer. Ze vertelt de twee dat ze haar 24 uur aanvraagt heeft en rond 11:30 uur een jaar van je leven verlaat. Ze moet haar droompresentatie nog doen maar weet niet of ze het dan al gaat zeggen. Ze heeft geen zin in mensen die dan naar haar toe komen. Dus ze kijkt het even aan hoe het tijdens de presentatie voelt en vertelt het dan misschien aan de rest.

Niet veel later is het tijd voor de droompresentatie van Djedi. Ik mag vertellen waarom ik mee wilde doen aan dit programma. Dat komt eigenlijk omdat ik heel erg veel van uitdagingen hou en dit zag ik op tv komen en ik dacht ik zal mij eens aanmelden, kijken hoever ik kom. En nu zit ik hier. Mijn doel van mijn deelname is eigenlijk om op eigen benen te kunnen staan. Dus om alleen ergens aan mee te doen en hoe ik met 27 anderen mijzelf zou kunnen redden. Ik wil heel graag wat onafhankelijker zijn want ik ben voor mij gevoel niet graag alleen en ik vind mijzelf soms nog wel afhankelijk van bijvoorbeeld mijn ouders of mijn vrienden. En ik vind het wel eens lastig om op mijn eigen benen te staan. Wat ik hierna wil doen is heel graag weer gaan studeren. Ik werk nog bij een krant, mijn contract loopt nog steeds maar dat is nu weer on hold. Ik wil graag communicatie en informatie wetenschappen studeren. Wat ik zou doen met zoveel geld is een kamper kopen en met mijn vriend de wereld rondreizen. Ik wil graag de wereld zien en kijken waar ik eindig want ik wil niet in Nederland blijven wonen. Uiteindelijk zou ik graag in een ander land willen wonen, Spanje heeft mijn voorkeur. Maar eerst gewoon lekker de wereld rondreizen met mijn vriend hopelijk. Dit was mijn presentatie sluit ze af, de groep klapt en daarmee zit het erop. Over haar vertrek heeft Djedi dus nog niets aan de groep vertelt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

Laat een reactie achter