Home » Djedi vraagt haar 24 uur aan en Isaac roept de groep bij elkaar voor updates

Djedi vraagt haar 24 uur aan en Isaac roept de groep bij elkaar voor updates

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Djedi gaat het gesprek aan met Isaac in het kantoor. Uit het gesprek blijkt dat ze haar 24 uur aanvraagt. Wat voor de meeste deelnemers al wel duidelijk was dat dit ging gebeuren. Vanavond moet Djedi nog haar presentatie houden maar heeft niet het plan om het dan al aan de rest te vertellen. Ze wil het als verrassing houden voor het thuisfront. Isaac denkt op zijn beurt dat ze morgen haar moment moet pakken als ze gaat. Djedi denkt dat dat ook het beste is, anders komen er allemaal al mensen. Nu weten Wanda, Kim, Jasper, Marciano en Kenzy het voegt ze eraan toe. Daar hou ik het nu ook bij benadrukt ze. Ook zou ze nog een slaapfeestje willen omdat ze morgen weggaat. Isaac gaat navragen wat er mogelijk is.

Wat later gaat Isaac in de loods staan er roept iedereen bij elkaar. Hij wil de groep graag een update geven over de stand van zaken. Het laatste bestel moment is geweest, het volgende bestel moment is 27 december. In de kas hebben we nu nog precies 50,14 euro. We hebben alles gedekt tot het ontbijt van dinsdagochtend. We moeten het beste eruit halen, er is genoeg besteld. Ik heb wel wat moeten down scalen om bij die 50,14 te blijven. We hebben 72 euro in de min en het goede doel. Na de volgende opdracht gaat er dus 172 euro af en pakken we het vanuit daar weer op. De vergadering wordt verschoven naar dinsdag in verband met kerst. Zalando is besteld, het komt tussen 22-28 december binnen. Primera zijn we nu mee bezig, cadeaubonnen voor 25 euro per persoon. Vuurwerk zou ik nog op terug komen gaat Isaac verder. Ik heb gekeken wat er was en voor 500 euro hebben we genoeg vuurwerk. We mogen geen vuurpijlen maar potten en het zelf aansteken. Ik dacht ook over een filmavond, dat zou ongeveer 313 euro kosten voor op eerste of tweede kerstdag. Stel je voor dat we 750 euro zouden pakken dan hebben we wat minder vuurwerk maar is wel alles getackeld voor dit jaar. Gall en Gall is besteld aan 300 euro. Het zijn dure producten, er komen 8 flessen prosecco, 1 fles amaretto, 1 fles bacardi, 1 fles wodka, 1 fles malibu, 6 flessen cola en fanta, crodino, 18 rode wijn, 16 droge zoete wijn. Bier is er niet besteld. Als we een verdienopdracht bij krijgen gaan we gewoon bijvullen benadrukt hij.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.4]

Laat een reactie achter