Home » Jan-Willem gaat niets meer tegen Esther vertellen, ze is niet te vertrouwen

Jan-Willem gaat niets meer tegen Esther vertellen, ze is niet te vertrouwen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Esther en Jan-Willem lopen een rondje over het terrein. Al snel hebben de twee het over het spel en in het bijzonder het briefje wat Esther geschreven heeft aan Isaac.

Esther zegt dat ze het verpest heeft, de goede vriendschap die ze heeft. Op een bepaalde manier wel laat Jan-Willem weten. Maar ik kan snap er echt niks van. Uit welke hoek dat gekomen is. Esther benadrukt dat wat ze zegt geen excuus is. In de nacht dat ik aan het waken was met Mexx en Martin heb ik een goed gesprek met Isaac gehad. Ik zag toen een hele andere Isaac. Een andere Isaac die wij toen hadden geanalyseerd. Mijn doel hier is ook om mensen te kunnen vertrouwen. En bij mij de cirkel te doorbreken dat mensen te vertrouwen zijn. Ik had het spel element opzij gezet. Ik had echt zoiets hij is dat voor mij niet zo. Ik heb hem geobserveerd en deed nog dingen dat ik dacht van hmm. En hij zei dingen dat ik dacht van is hij wel te vertrouwen. Tot het moment dat jij het vertelde over Gert-Jan heb ik dat links laten liggen. Toen zei hij weer iets en ik dacht weer kan ik hem vertrouwen. Toen had ik zoiets van hoe kan ik kijken dat ik hem echt kan vertrouwen. Is hij dezelfde gozer die ik in de nacht heb gesproken of een man met 4 agenda’s. Ik heb geen reden gehad om Gert-Jan te verraden, het was puur voor mij. Ik wilde hem ook een stukje beschermen en kijken wat hij zou doen. Op jouw verjaardag heb ik een briefje geschreven over Gert-Jan. Dat heb ik hem gegeven toen hij op Kenzy bij het kantoor was. Niet lang daarna ging de zoemer. Na de verdienopdracht gingen ze judoën en ik zag dat Isaac op de slaapkamer was. Ik heb gevraagd of hij het gelezen had. Hij kwam dicht naar mij en zei dat ik bovenaan de lijst zou staan. Toen zei ik laat maar komen. Maar ik had nog niet in de gaten dat hij vertelt had over het briefje. Ik merkte op je verjaardag dat mensen mij vermeden.

De volgende dag zag ik dat Gert-Jan met jou ging praten. Toen dacht ik wat is er aan de hand. Ik dacht misschien kon ik dat aan je vragen, je ging gelijk naar bed. De volgende dag merkte ik dat Wendy en Erik anders reageerde. Ik wist toen nog niet wat er aan de hand was. Maar in de avond zei Isaac iets en toen viel het kwartje. Toen heb ik Isaac gesproken. En wist ik hoe de vork in de steel zat. Ik heb het risico genomen. Ik wist de grote lijnen al wel antwoordt Jan-Willem maar je hebt het verkeerde gegokt. Ja zegt Esther en Jan-Willem vindt het jammer. Je hebt mij, Erik, Gert-Jan verraden op een super achterbakse manier. Terwijl we je 1000 keer gewaarschuwd hebben. Is dat niet tot je doorgedrongen dan? Dat is mijn egoisme op dat moment geeft Esther toe. Jan-Willem vraagt wat ze ermee gewonnen zou hebben als Isaac niks had gezegd. Helemaal niks antwoordt Esther, ik heb alleen maar verloren. Ik vertel je niks meer zegt Jan-Willem, ik kan je niet meer vertrouwen. Esther kan dat begrijpen, ik heb de relatie die we hadden verstoord. Dat ze nu allemaal de pik op jou hebben geef ik ze ook gelijk in gaat Jan-Willem verder. Het enige wat ik gezegd heb is dat ik niet op je stem. Voor de rest zien we wel wat er gaat gebeuren. Dat kan ik ook begrijpen zegt Esther. Jan-Willem begrijpt nog steeds niet wat ze ermee gewonnen had. Niks zegt Esther nog een keer. Er gaat niks veranderen benadrukt Jan-Willem. Je kon alleen maar winnen dat Gert-Jan naar huis wordt gestuurd. Ook al had hij nog niks gezegd dan had je nog niet gewonnen. Het enige wat je nu weet is hoe hij in elkaar steekt maar dat weten heel veel mensen. Hij speelt zwaar toneel tegen iedereen. En daar ben je ingetrapt. Ik heb de hele groep meegenomen zegt Esther. En er niet over nagedacht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.7]

4 Reacties

Ikke 26 februari 2023 - 13:09

Ooooh Ester wat zouden wij willen dat je ons bericht kon zien

Wij zeggen enkel houdt vol powervrouwke

Jij hebt voor veel hetere vuren gestaan

T zal eenzaam zijn daar in die kleuterklas de helft heeft t in de boven kamer veel minder op orde dan jij

Je bent t gewend jammer genoeg om gekoeioneerd te worden al vanaf je jeugd

En soms is t daar een zegen dat je de helft niet hoort

Kruip maar in je eigen wereld meid en laat ze een poeppie ruiken

Hoop dat een een paar flinke nachten goed kunt slapen dat zal jou sterken !!!!

En dat als je voor een proef komt wint en de hele bubs een poepje laat ruiken

You go girl

En achter moeten ze jou steunen !!!

Beantwoord
Ikke 26 februari 2023 - 13:37

Hellup ons aub van t gegil van martin af in kamer vier pffff oren doen r zeer van hij kan niet zingen

Gillen echter wel

Beantwoord
Ikke 27 februari 2023 - 08:02

T zonnetje schijnt
De lucht is blauw
De zoemer ging al vroeg af
Lieve ester hopelijk straft men jou niet af
Mocht je toch op de stip komen te staan
Ga er met volle kracht voor staan
Jij bentsterk en krachtig
Wij bidden tot onze god allemachtig

Succes gij allen
Dat de echte kwade spelers mogen vallen

Ester hopelijk overleef jij dit spel
Daar hopen wij allen op
Samen met jou en jan willen
Naar de overwinning dat is echt super top!!!!!!!

Beantwoord
Ikke 27 februari 2023 - 08:25

Izaak staat al een paar keer achter zn handen te praten hij heeft in deze stilte tijd al minstens 3 gele kaarten!!!!!! Hou je dr nu ook aan aub kamer vijf

Beantwoord

Laat een reactie achter