Home » Esther heeft Isaac een briefje gegeven waardoor het tactische plan van Gert-Jan uitgelekt is

Esther heeft Isaac een briefje gegeven waardoor het tactische plan van Gert-Jan uitgelekt is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de verdienopdracht van vandaag staan Jasper en Gert-Jan te kletsen. De twee hebben het over het plan van Gert-Jan. Zichzelf nomineren om een andere deelnemer weg te kunnen sturen. Dit plan heeft Esther blijkbaar uitgelekt door middel van een briefje.

Je weet zeker dat zij het is vraagt Jasper. Zeker antwoordt Gert-Jan, hij heeft het tegen Babette bevestigd. Hij heeft ook tegen Babette gezegd dat zij het was. Laat het nu nog maar even een maandje rusten voegt hij eraan toe. Zij gaat er nu op, althans wij willen met zijn allen op haar. Zij moet er nu gewoon uit, klaar. Ik wil met haar naar Isaac toe, zo van nou Esther jij schrijft een briefje naar Isaac heb ik gehoord… Jasper vertelt dat hij ook al gezien heeft dat ze naar Isaac ging. Maar ik twijfel tussen haar en Zoë. Dat hoeft niet antwoordt Gert-Jan, hij heeft het bevestigd en het is haar handschrift. Heb je dat briefje nog vraagt Jasper. Nee die heeft Isaac niet aan mij gegeven laat Gert-Jan weten. Alleen laten lezen. Babette zei ook al, het plan door laten gaan heeft nu geen zin. Dus ik wil nu met Isaac en haar erbij gaan zitten. Het is nu volle bak op Esther. We gooien haar op de proef, en als zij wint moet ik alsnog naar huis maar dat is het risico. Jasper denkt eerst dat hij het gesprek met haar aan moet gaan. En dat is Gert-Jan ook zeker van plan… Wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

2 Reacties

Karin 23 februari 2023 - 19:36

Direct doorsturen naar een clinique

Beantwoord
Ikke 24 februari 2023 - 07:16

Eric eric laat je niet mee trekken de mensen zijn juist trots hoe jij strijd ze maken je anders helemaal gek niet doen eric

Beantwoord

Laat een reactie achter